Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šlapimą sugeriantys įklotai – nepastebimi kelnaitėse

Nepriklausoma, aktyvi, savimi pasitikinti – tokia yra šiuolaikinė moteris. Tačiau vos ne kasdien pasitaiko situacijų, kai galima pasijusti nepatogiai net ir dėl mažų intymių smulkmenų, pavyzdžiui, persirengiant sporto klube, gydytojo ar kosmetologo kabinete, jei pro juodos spalvos kelnaites prasišviečia baltos spalvos įklotas arba paketas.
Šlapimą sugeriantys įklotai – nepastebimi kelnaitėse
Šlapimą sugeriantys įklotai – nepastebimi kelnaitėse / Partnerio nuotr.

Tuomet, kai rinkoje siūlomos tik baltos spalvos šlapimą sugeriančios priemonės, silpną šlapimo pūslę turinčios moterys nesijaučia laisvos rinktis nuotaiką atitinkančių apatinių drabužių ir nesivaržydamos persirengti. Tačiau kasdieniai higienos įpročiai neturėtų kelti rūpesčių moterims, turinčioms šlapimo pūslės silpnumą. Net ir būtinosios higienos priemonės turėtų padėti išsaugoti ir puoselėti moteriškumą, būti savimi dėvint mėgstamus apatinius. Net 88 % moterų savo garderobe turi juodo apatinio trikotažo, kurį dėvi gerokai dažniau, palyginti su visų kitų spalvų apatiniais.*

„TENA“ siekia pakeisti pasenusį požiūrį į šlapimo pūslės problemų turinčias moteris. Mūsų tikslas yra padėti moterims pasitikėti savimi ir jaustis seksualioms, dėvėti patinkančius drabužius be jokių apribojimų dėl jų spalvos ar formų.

Išbandykite „TENA Silhouette Noir“ – vienintelius juodos spalvos įklotus ir paketus, skirtus šlapimo nelaikymui, specialiai sukurtus naudoti mūvint juodas kelnaites. Išskirtinai diskretiška apsauga esant lengvam šlapimo pūslės silpnumui. Kad ir kur būtumėte, sporto klubo persirengimo kambaryje ar savo miegamajame, naudodamos „TENA Silhouette Noir“ įklotus ar paketus galite nusirengti pasitikėdamos savimi. Jie yra ploni ir juodi, tad bus nepastebimi Jūsų kelnaitėse.

Partnerio nuotr./„TENA Silhouette Noir“ įklotai ir paketai
Partnerio nuotr./„TENA Silhouette Noir“ įklotai ir paketai

„TENA Silhouette Noir“ įklotai ir paketai suteikia trejopą apsaugą nuo šlapimo pratekėjimo, kvapo ir drėgmės, užtikrindami, kad šlapimo lašeliai bus sulaikyti gaminio viduje. Patikrinti dermatologų ir be kvapiųjų medžiagų. Pasirinkusios stilingus ir nepastebimus įklotus ar paketus galite nusirengti pasitikėdamos savimi bei mūvėti mėgstamas kelnaites ir jaustis patogiai.

* Kantar Sifo Report Pink Rose 2018 FR, DE & UK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius