Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautiniame masažo čempionate – rimta kova: dėl titulų varžėsi įvairių stilių meistrai

Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje tapo puikia ir įkvepiančia patirtimi tiek dalyviams, tiek stebėtojams. Šis renginys pritraukė dalyvių iš skirtingų pasaulio šalių, tokių kaip Latvija, Estija, Ukraina ir Didžioji Britanija. Meistrai susibūrė siekdami pasivaržyti tarpysavyje ir pasirodyti geriausiai savo srityse.
Tarptautinis masažo čempionatas
Tarptautinis masažo čempionatas / „Masažo namų“ nuotr.

Dalyviai turėjo galimybę pasirodyti įvairiose kategorijose, kurios buvo suskirstytos pagal masažo tipus: pradedant tradiciniais spa masažais ir baigiant specializuotais gydomaisiais metodais.

Čempionato dalyvių vertinimas buvo patikėtas kompetentingiems tarptautinio lygio arbitrams, atvykusiems iš įvairių šalių, tokių kaip Šveicarija, Graikija, Lenkija.

„Masažo namų“ nuotr./Tarptautinis masažo čempionatas
„Masažo namų“ nuotr./Tarptautinis masažo čempionatas

Arbitrai – savo srityse puikiai nusipelnę ir daugybę žinių apie masažo technikas, kūno anatomiją ir sveikatos priežiūros principus įgyję ekspertai. Jų pareiga buvo vertinti ne tik dalyvių techninius įgūdžius, bet ir atsižvelgti į bendrą pasirodymą, kūrybiškumą bei gebėjimą prisitaikyti prie skirtingų klientų poreikių ir problemų.

Šio čempionato organizatoriai – puikūs masažo specialistai Galina Vaicukevič ir Borisas Tojupovas. O pastarasis yra ir salono „Masažo namai“ vadovas. Rengdami tokį svarbų įvykį jiedu siekė ne tik suteikti dalyviams progą išbandyti savo įgūdžius, parodyti talentą, bet ir sukurti draugišką ir įtraukiančią atmosferą, kurioje kiekvienas galėtų dalintis patirtimi.

Šis renginys ne tik džiugino dalyvių ir lankytojų akis įvairiomis masažo technikomis ir stiliais, bet ir pabrėžė masažo svarbą žmonių sveikatai. Tarptautinis masažo čempionatas Vilniuje – tai puiki galimybė parodyti, kokia svarbi yra ši sritis, ir kaip ji gali prisidėti prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius