Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virš 20 kilogramų atsikratęs Žydrūnas Savickas papasakojo apie savo pasikeitusią mitybą

Daugelį metų stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas paprastai sverdavo apie 175 kilogramus. Dabar galiūnas sveria apie 153 kg. Laidoje „Sportuok su Vlada.lt“ sportininkas papasakojo, kaip jo svoris sumažėjo daugiau nei 20 kilogramų. „Aš nemečiau svorio, jis pats nukrito“, – už kadro juokavo Ž.Savickas.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak laidos „Sportuok su Vlada.lt“ pašnekovo, jis neplanavo numesti svorio. „Kai nevyksta varžybos, mažiau valgau, nes mūsų sporte reikia daug valgyti, todėl svoris savaime sumažėja. Šįkart, nors ir nedalyvauju varžybose, nutariau intensyviai sportuoti, valgyti „švaresnį“ maistą bei dažniau atlikti kardio treniruotes“, – pasakojo Ž.Savickas.

Šįkart sportininko svoris sumažėjo daugiau nei jis pats tikėjosi, tačiau kaip sako Žydrūnas, nuo jo kūno „nukrito blogasis“ (riebalai) svoris, o raumenys, kurie reikalingi varžybose, liko, ir sportininkas tokiu rezultatu labai džiaugiasi.

VIDEO: Virš 20 kilogramų atskiratęs Žydrūnas Savickas papasakojo apie savo pasikeitusią mitybą

Laidoje „Sportuok su Vlada.lt“ Ž.Savickas detaliau pristatė, kaip jis atsikratė daugiau nei 20 kilogramų: „Visa mano paslaptis – valgau 6-7 kartus per dieną tuo pačiu laiku. Nevartoju cukraus, nevalgau miltinių patiekalų, sumažinau suvartojamų angliavandenių kiekį, padidinau gerųjų riebalų kiekį ir dažnai atlieku kardio treniruotes. Valgau 7 kartus per dieną po labai daug.“

Pavyzdžiui, vieno valgymo metu Ž.Savickas suvalgo 100 g ryžių arba grikių, mėsos arba žuvies – 300-400 g, o suvalgomų daržovių kiekio sportininkas neriboja – valgo, kiek nori.

„Desertų mano mityboje nėra, visi mano patiekalai man – „desertai“. Aš valgau, kad gerai jausčiausi ir būčiau sveikas“, – savo mitybos įpročius komentavo galiūnas.

VIDEO: „Sportuok su Vlada.lt“: pažintis su kerlingo sportu ir Žydrūno Savicko pasikeitusia išvaizda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius