Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vlada.LT stovyklos dalyvė Jurgita vietoj skaudančių sąnarių ir antsvorio pasirinko sportą penkiskart per savaitę

Jurgita prieš pusantrų metų svėrė 22 kilogramais daugiau nei šiuo metu. 39-erių metų moteris visiškai nesportavo ir jautė nuolatinį sąnarių skausmą. „Turėjau rinktis – arba imti lazdas, arba stiprinti raumenis“, – pasakojo dviejų vaikų mama. Jau kuris laikas Jurgita penkis kartus per savaitę sportuoja intensyvaus krūvio grupinėse treniruotėse. Į Vlada.LT sporto stovyklą panevėžietė, kaip pati sako, atvyko pagilinti žinias.
Vlada.LT stovyklos dalyvė Jurgita vietoj skaudančių sąnarių ir antsvorio pasirinko sportą penkiskart per savaitę
Vlada.LT stovyklos dalyvė Jurgita vietoj skaudančių sąnarių ir antsvorio pasirinko sportą penkiskart per savaitę / Organizatorių nuotr.

„Vaikai ūgtelėję, sau turiu daug laisvo laiko. Nežinau ką vakarais veikčiau, jei nesportuočiau. Penkis kartus per savaitę sportuoju grupinėse intensyvaus krūvio treniruotėse, -– pasakojo Jurgita. – Prieš treniruotę būnu be jėgų, be nuotaikos, o po sporto – pilna jėgų, energijos ir puikiai nusiteikusi.“

Gera nuotaika ir energija panevėžietė jau pirmą dieną spėjo užkrėsti kitus Vlada.LT stovyklos dalyvius. Į savaitę „Harmony Park“ vykstančią stovyklą Jurgita pasakojo atvažiavusi įgyti naujų žinių sporte. „Daug sportuoju, darau įvairius pratimus, bet ar aš tai atlieku taisyklingai? Pasirodo ne“, – neslėpė Jurgita.

Ji, kaip ir kiti stovyklos dalyviai, jau pačią pirmą dieną, mokomi CrossFit trenerio Tado Gudžiausko, išmoko, atrodo, lengvo pratimo – pritūpimo. „Labai mažai žmonių moka taisyklingai pritūpti. Net kai kurie atletai nemoka tinkamai to padaryti. Pirmiausia išmoksime taisyklingai pritūpti, o tada jau nuo žemės pakelti svorį“, – sakė „Amber CrossFit“ klubo treneris.

Jurgita iš Panevėžio taip pat pažymėjo, jog itin pravers žinios, įgytos Vlados Musvydaitės bėgimo pamokose, stovyklautojai taip pat labai patiko treniruotė ant irklenčių.

Skausmais kartais besiskundžiančiai moteriai, kaip pati sakė, labai pravertė „Funkcinės terapijos centro“ kineziterapeuto Eimanto Žeimio konsultacijos.

Kiekvieną rytą stovyklautojai kartu su treneriais daro mankštą, dukart per dieną vyksta treniruotės – funkcinės treniruotės su E.Žeimiu, CrossFit treniruotės su T.Gudžiausku arba bėgimo treniruotės su V.Musvydaite. Vakarais – trenerių paskaitos. Visi stovyklos dalyviai jau spėjo pasimėgauti nemokamu viso kūno masažu.

Savaitgalį prie stovyklautojų žada prisijungti ir kalanetikos bei sveikatingumo mankštų trenerė Eglė Afanasjeva. Judesio studijos „Enso“ įkūrėja stovyklautojams pasiūlys atgaivinantį, energizuojantį, saugų, o ne varginantį, reikalaujantį atiduoti visas jėgas, sportą. Trenerė taip pat žada surengti motyvacinį ir pažintinį koučingo užsiėmimą, kuomet kiekvienas stovyklos dalyvis atliks testus ir galės įsigilinti į save, sužinos, kuo jis dar gali prisidėti prie asmeninio tobulėjimo, kiekvienas susidarys užduočių planą, kurį įgyvendins po stovyklos.

Vis dar galite prisijungti prie stovyklautojų savaitgalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius