Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 16

52 savaitės be patyčių

Skamba gražiai, savaitė be patyčių. Ką tai keičia? Savaitę manęs nestumdys, likusias 51 tai tęsis toliau? Apsukime viską aukštyn kojom. 51 savaitė be patyčių. Tai ne tik skambėtų, bet ir būtų gražu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kodėl tik savaitę? Kodėl ne 52?

Skamba gražiai, savaitė be patyčių. Ką tai keičia? Savaitę manęs nestumdys, likusias 51 tai tęsis toliau? Apsukime viską aukštyn kojom. 51 savaitė be patyčių. Tai ne tik skambėtų, bet ir būtų gražu.

Pasakos nevisada gražiai baigiasi

Nemanau, kad ir tą vieną savaitę visi šventai tiki kažkieno sukurta pasaka. Norisi, kad pasakos baigtųsi gražiai, bet gyvenime pasaką galima patirti tik stovint prie dangaus vartų ir besisveikinant su Šv. Petru, kuris turi raktus į laimingos pabaigos lemtį.

Kur ritasi pasaulis?

Viskas nėra tik juoda arba balta, bet... Manau, kad tai prastas mėginimas apgauti save pačius žinant tiesą. Tikintys, kad žemė apvali te neklausia, kur ritasi pasaulis. Jei kas nežino, siūlau savo variantą. Ten, kur nesueina net Hitleris su Stalinu.

Savaitė be žydų genocido

Hitleris - geras pavyzdys patyčių tema, vien dėl žydų genocido. Įdomu, ar buvo paskelbta savaitė be žydų tautos genocido? Jie būtų pagyvenę net savaitę ilgiau nei tikėjosi, kokia laimė. Vėl apsukime viską aukštyn kojom. 51 savaitė be holokausto. Pastaruoju atveju būtų tikra laimė be ironijos. Gal žydų verslumo talento dėka ekonomika būtų daug stabilesnė ir bankai negriūtų vilkui papūtus, kaip kortų nameliai.

Teisė egzistuoti

O ką daryti tiems, kurie 51 savaitę visaip žlugdomi, ir tik neperseniausiai gavo teisę savaitę paegzistuoti? Gal tas, kurį dabar stumdai, išras itin veiksmingus vaistus nuo vėžio? Bet ne, jis to nepadarys dėl tavo kaltės. Dėl patyčių, dėl žlugusių svajonių. O tu dabar sergi vėžiu ir meldiesi.

Kas iš tos savaitės jeigu, kai kurie nė dienos be to negali ? Žinot, kas nesityčioja tą savaitę? Ogi tie,  kurie ir ankščiau to nedarė.

Vaistas nuo patyčių

Taigi, visi būsimi ir esantys tėveliai ir visi kiti. Auklėkit savo vaikus ir artimuosius 51 savaitę per metus ir savaitę nuo to pailsėkit. Garantuoju jums puikų rezultatą. Turėsim metus be patyčių, minus vieną savaitę, kuri bus tai pat be patyčių. Priversti savaitę tyčiotis bus sunku, nes tai pakeisti sunki užduotis. Priversti savaitę tyčiotis, jeigu to žmogus niekada nedarydavo ankščiau, seksis ne kaip. Šiandien turim atvirkščią variantą, norim priversti grupę asmenų žaibiškai, be jokio jiems tinkamo pagrindo, nustoti tyčiotis, juos tik tai dar labiau piktina.

Baigdamas noriu palinkėti sėkmės ir nepasiduoti eiliniams neūžaugoms, kurie turi daugiau problemų nei tu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius