Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 23

Akcija „Darom“: kai kiaulės virsta žmonėmis

Sakoma, kad Kūčių naktį lygiai vidurnaktį vanduo šuliniuose pavirsta vynu, o gyvūnai pradeda kalbėti žmonių balsais. Metuose kartą būna ne tik stebuklingų naktų, bet ir dienų. Viena iš šių dienų, kai daugelis kiaulių pavirsta žmonėmis. Šituo stebuklu kiaulės, pavirtusios žmonėmis, labai džiaugiasi ir visais įmanomais būdais tą viešai demonstruoja.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sakoma, kad Kūčių naktį lygiai vidurnaktį vanduo šuliniuose pavirsta vynu, o gyvūnai pradeda kalbėti žmonių balsais. Metuose kartą būna ne tik stebuklingų naktų, bet ir dienų. Viena iš šių dienų, kai daugelis kiaulių pavirsta žmonėmis. Šituo stebuklu kiaulės, pavirtusios žmonėmis, labai džiaugiasi ir visais įmanomais būdais tą viešai demonstruoja.

Šiais metais ši diena bus balandžio 21d. Šią kiaulių pavirtimu žmonėmis dieną,  kiti vadina  kasmetine talka, o dar kiti jau tradicija patapus „DAROM“ akcija. Kiaulės, pavirtusios žmonėmis, tą dieną renka savo ir kitų kiaulių šiukšles, kalba apie švarią aplinką, o kai kurie net medelį pasodina. „DAROM“ akcijos organizatoriai sako, kad šiais metais akcija DAROM išsikelia naujus tikslus – tapti vieninteliu ir didžiausiu aplinkosauginiu projektu Lietuvoje. Mūsų misija – įgalinti visuomenę bei kiekvieną asmeniškai būti atsakingu už savo aplinką.

Organizatoriai iš planetos ŽEMĖ, kurioje vyrauja kiaulių dauguma, nutarė pakviesti visas kiaules pavirsti žmonėmis ir prisijungti prie žmogiškos akcijos „DAROM 2012“. Akcijos tikslas - kiaules per dieną paversti žmonėmis ir stengtis, kad jie jais išliktų?..

Tą diena lengviau ir times, kurie yra žmonės, nes tą dieną jie sutinka daugiau panašesnių į save. Kaip bebūtų gaila, bet tie sutikti laikini žmonės išmušus 24 valandai vėl patampa kiaulėmis ir gyvena savo kiaulišką gyvenimą, kenkdami sau ir aplinkiniams.

Kiaulė nėra pats baisiausias gyvulys - yra baisesnių mūsų planetos kenkėjų, tokių kaip kormoranai.  Lietuvoje jų taip priviso kaip kokių liberalų, kurie yra tiesiog planetos naikintojai. O gal tai yra kokia liga? Planetos žemės kiaulės daktarai, gal žino kaip ji vadinasi? O gal yra kokios normos, arba ES standartai?

O gal į planetą Žemę šiukšlių atskraidina Ateiviai iš kitų planetų? Ką apie tai mano kiaulės mokslininkai?

Rusijos Sankt Peterburgo Pulkovsko observatorijos mokslininkai aiškina, kad „ateiviai į mus žiūri kaip į idiotus, kaip į neišsivysčiusius“, - sako observatorijos vyresnysis mokslo darbuotojas Sergejus Smirnovas.

Tai, kad jie iki šiol nesusisiekė su planetos gyventojais, liudija tiktai mūsų „kosminį intelektualinį“ nebrandumą, rašo newsru.com. Mokslininkai teigia, kad kitų planetų gyventojai į planetos žemės gyventojus žiūri kaip į grėsmę keliančius visai visatai. Už nesaikingą vartojimą ir kitų biologinių rūšių naikinimą gali būti priimtas sprendimas planetos žemės gyventojus sunaikinti.

Mano pasiūlymas yra toks: balandžio 21 dieną iš kiaulės pavirtus žmogumi, pasistengti juo ir išlikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius