-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 15

Beprasmis Vaidoto šėtono skandalas

Pastarosiomis dienomis vis skamba apie Vaidoto žodžio laisvės suvaržymą. Tiek televizijoje, tiek socialiniuose tinkluose, tiek čia, Įkrauk rubrikoje. Prieš tai buvo Minedas, po to...
Vaidotas
Vaidotas

Pastarosiomis dienomis vis skamba apie Vaidoto žodžio laisvės suvaržymą. Tiek televizijoje, tiek socialiniuose tinkluose, tiek čia, Įkrauk rubrikoje. Prieš tai buvo Minedas, po to Šalčiūtė, o dabar Vaidotas. Gal užtenka.

Sakot, kad Vaidotas yra didvyris, naujasis lietuvos Batmenas, kuris į viešumą iškėlė seniai žinomą problemą ir net ją apdainavo? Turbūt dauguma sutiks, kad Vaidoto pasiteisinimo mintis, kad paaugliai šiais laikais nevaldomi – tai sena socialinė problema. Tačiau ši istorija  tiesiogiai nieko neturi bendro su paauglių socialinėmis problemomis ar žodžio laisvės suvaržimu, o tiesiog dainorėlio bandymas prasimušt į šou versliuką. O tai, kad šioje akcijoje dalyvauja teisėsauga – Lietuvos šou verslo standartas (Prisiminkime Mią ir Nataliją Bunkę). Pilietis rado nišą ir daro šou...

Beprasmiškiausias dalykas šioje istorijoje yra Lietuvos piliečių aukos, kad dainorėlis susimokėtų baudą, tačiau prisiminkime, kad „Youtube“ moka pinigus už video, ir tas milijonas peržiūrų bei 100 tūkst. kanalo prenumeratorių apmokės visas išlaidas.  Geriau pinigus paaukotų gyvūnų globos namams – daugiau naudos bus. 

Taip pat šis video neturi jokios išliekamos vertės, nes jis tik skatina „laido riterių“ necenzūrinius karus, kuriuose ypatingą kultūros lygį demonstruoja Vaidoto palaikymo komandos nariai. Kaip lietuvių tautosaka sako: juokiasi puodas, kad katilas juodas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius