-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Globalistų planas nuginkluoti Amerikos civilius

Įtariamas šaulys Konektikuto mokykloje – kuris nebuvo nušautas ir nenusižudė – buvo vieno iš moksleivio tėvas, pasak „CBS“ naujienų. Dėl to, kad tragedija įvyko visai neseniai...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Įtariamas šaulys Konektikuto mokykloje – kuris nebuvo nušautas ir nenusižudė – buvo vieno iš moksleivio tėvas, pasak „CBS“ naujienų. Dėl to, kad tragedija įvyko visai neseniai kol kas yra mažai detalių apie šaulį ir jo motyvus. Nustatyta, kad kitas šaulys Adamas Lanza buvo psichiškai nesveikas ir vartojo antipsichozinius vaistus "Fanapt". Jis negailestingai išžūdė žmones, iššovė 100 šovinių ir pats nusižudė. Juos vartojo ir Kolorodo šauliai. O juk bendras psichiatrinių vaistų šalutinis poveikis yra agresijos protrūkiai ir mintys apie savižudybę.

Remiantis uždokumentuotais ankstesnais atvejais paaiškėjo, kad daugelis masinių sušaudimų JAV valstybėje buvo įvykdyti manipuliuojamais žudikais ar fanatikais, kurie buvo užprogramuoti tam, praplautos smegenys „MK Ultra“ psichologine programa. MK ultra tai buvo kodinis pavadinimas slaptam JAV projektui, skirtam tirti žmonių elgesio inžineriją  pasitelkiant psichotropines ir kitokias chemines medžiagas ypatingai LSD, hipnoze, šoką, stresą, garsą. Tikslas sukurti ginklus psichologiniam karui, super kareivius nejaučiančius skausmo ir baimės, smegenų praplovimo technologijas.

Pradedant neurologijos Džeimso Holmo studento susijusio su kariniu psichiką keičiančio neurologiniu tyrimo projektu ir Džaredo Louhnerio žavėjimasis psichikos manipuliacija – atspindintis Marko Deivido Chapmano, Džohno Hinklio ir taip pat Kolumbijos žudikus Harisoną ir Kleboldą – masinio žmonių iššaudimo istorijos turi nepaneigiamus panašumus.

Be to kaip ir Kolorado šaudime yra taip pat kylančių pranešimų, kad Konektikuto mokykloje  buvo antras šaulys. Svarbų pažymėti, kad tai nebuvo vienišas šaulys su žiauriu kerštu galvoje ar tiesiog psichopatas – buvo du šauliai, o tai leidžia teigti, kad tai gerai sukoordinuotas ir suplanuotas užpuolimas. Pastarasis įvykis puikiai įsirašys į ginklų atėmimo planą – uždrausti ginklus žmonėms turintiems psichikos sutrikimus ar potrauminio streso sindromą. O dar blogiau jei ir iš visų civilių.

Svarbus klausimas kaip žudikai įsiveržė į mokyklą jei per pamokas durys yra užrakinamos ir sukurtos naujos saugumo priemonės? Ar visiškai nebuvo apsaugos darbuotojų?

Kolorado šaulys buvo apsiginklavęs egzotiškų ginklų arsenalu ir turėjo sudėtingą karinę įrangą, kuri nėra prieinama, bet kam: du koviniai pistoletai, šautuvas, peilis, neperšaunama liemenė ir balistinis šalmas, kirkšnies, rankų, kojų kaklo apsaugos, S.W.A.T. pajėgų uniforma, sprogmenis ir spąstus. Kaip paprastas studentas galėjo nusipirkti taktinės įrangos už 20000 dolerių(52791Lt) ir iš kur jos gavo? Toje valstijoje sunku gauti leidimą ginklams. Keistas buvo ir Holmo elgesys – žadėjęs išžudyti visus ir negailestingai šaudydamas nekaltus žmonės, kažkodėl ramiai pasidavė policijai.

Aleksas Džohnas apie militarizaciją ir civilinio karo grėsmę

Jau tūkstantmečiais valdžia organizuoja diversijas – imperatoriaus Nerono organizuotas Didysis Romos gaisras, Hitlerio slapčia organizuotas Reichstago padegimas. Yra įrodymų, kad 911 incidentas ar kraupios žudynės kino studijoje per „Betmeno“ filmą buvo organizuotas JAV valdžios.

Visuomenės veikėjas, radijo laidų vedėjas Aleksas Džohnas mano, kad šaudymus organizavo valdžia siekiant atimti iš amerikiečių ginklus, o vėliau konstitucines teises ir laisvę:

„Aš sakiau jums, kad taip ir bus. Valdžios žiniasklaidą paskelbė karą ginklų turėjimo teisės biliui. Jie žino, kad uždraudė ginklus tuose vietose  - Kolorade, Čikagoje ir vis tiek turi didžiausius nusikalstamumo rodiklius. Jie žino, kad policija susitvarko su nusikaltėliais. Jie žino, kad daug kartų daugiau ginklai naudojami sustabdyti nusikalstamumui, nei terorizmui. Jie žino, kad per pastaruosius 20 metų ginkluoti šaudymai yra retenybė, bet jiems visiškai nerūpi. Amerika yra kolektyvizuojama, ją perima globalistinės korporacijos, kurios paskelbė Naująją Pasaulio Tvarką. Ir dabar Barackas Obama naudoja tragišką Konektikuto šaudymą su mažiausiai 20 nužudytų vaikų kaukėto vyro, kuris yra klasikinis pasikartojantis įvykis tam, kad pasakyti apie tai, kad reikia imtis veiksmų apsaugoti vaikus. CNC ir kita valdžios finansuojama žiniasklaida, kurią paveikė Ronas Paulas sako – uždrauskite ginklus, paimkite juos visus, dabar pats tas laikas. Mes turime paskelbę straipsnius www.inforwars.com ir www.prisonplanet.com tinklalapiuose apie tai. Bet kai aš pamačiau tai, turių apie tai pasakyti, kad Obama apsimetė verkiantis, nes priartinus vaizdo įrašą nesimatė jokių ašarų. Tai yra žmogus, kuris gavo taikos apdovanojimą už tai, kad išbombardavo aštuonias valstybes, kur sakoma yra gerai išžudyti 200 nekaltų žmonių pagal pageidavimą, kad pagauti vieną blogą žmogų ir jie pažeidžia internacionalinį įstatymą tai darydami su globalistine giltine. Tai yra žmogus, kuris gabena 10 tūkstančių ginklų į Meksiką su generalinių prokuroru, kad apkaltinti ginklų turėjimo teisės bilį, kad jie pražudė du tūkstančius žmonių jų pusėje ir šimtus mūsų. Tai grynas melas! Mūsų taip vadinama valdžia buvo pagauta darant mirtinus eksperimentus su mažais vaikais per pastaruosius 80 metų. Šie žmonės yra šaltakraujai globalistai. Ar atsimenate Obama sakant: Aš nepasirašysiu informacijos nuslėpimo sutarties, pasirodo ją parašė jo teisininkai ir pažadėjo nepasirašinėti. Bet pasirašė 2011m. Gruodžio 21. Pažadėjo legalizuoti marihuaną, jie patrigubino kainas Kalifornijoje. Tai viskas tam, kad pasirodyti hipiu ir šaunuoliu. Visi jūs liberalus idiotai, jus ne laisvį, priklausote autoritariniam režimui. Aš nepalaikau respublikono Paulo Romnio, jo interesai tie patys. Jus esate kvailiai – Hitleris buvo už ginklų kontrolę, “Ku klux“ klanas pirmasis paskelbė JAV ginklų kontrolę. Bet tai dar ne pabaiga. „Fox“ sporto naujienų reporteris sako, kad tas klanas ir buvo nacionalinė šautuvų asociacija.“

„Obamos ašaros yra netikros. Tuom naudojasi valdančioji klasė, kuri nori nuginkluoti amerikiečius ir Obama turi teisę uždrausti ginklus jei to nepadarys kongresas. Tai sukels civilinį karą. Aš žinojau, kad galima bus tikėtis tokių įvykių pasekos, apie tai jau buvo rašyta žurnaluose.“

                      JAV jau ruošiamasi neramumams, ekonominiam žlugimui ir galiausiai net civiliniam karui ir militaristiniam režimui.  Rusijos karinis analistas pranešė Putinui, kad prezidentas Obama įsakė paruošti 1 milijoną JAV karių civiliniam karui. Teksaso teisėjas perspėja, kad jei Obama bus išrinktas prezidentų įvyks civilinis karas. Amerika tampa policinė valstybe – policija pasidarė agresyvesnė, apribotos civilių teisės iki tokio lygio, kad net baudžiama už taikius šokius viešoje erdvėje ar suimami nepadarius rimto nusikaltimo. Kereiviams suteikta teisė suimti civilius tiesiog įtarus, kad jie gali būti susiję su terorizmu ir apie juos nieko nebus girdimą. JAV kraštosaugininkai prisipirko  450 milijonų mirtinų 40 kalibro tuščiavidurių šovinių. Klausimas kam tiek daug? Tuščiaviduriai šoviniai yra netinkami treniruotiems ir yra brangesni. Užtat kitaip nei paprasti šoviniai daro milžinišką žalą žmonėms be šarvų. Taip pat Federalinė nepaprastųjų situacijų valdymo agentūra nusipirko puse milijono plastikinių karstų pasiteisindami „tam atvejui jei kas nors nutiks“. Sandarus karstai idealiai tinka sulaikyti maro ar biologinio ginklo užkratą. Naujas bilis federaliniai valdžiai suteikia visišką interneto kontrolę ir prireikus gali išjungti jį – galingiausia mūsų ginklą, žinių šaltinį.

                      Ginklų atėmimas tikrai nesumažins  nusikaltstamumo, iš tikrųjų JAV statistika rodo, kad šaunamieji ginklai kaip tik sumažina nusikalstamumą. Geras pavyzdys būtų Šveicarijos ginklų politika – ten beveik kiekvienas siaugęs vyras turi legalius ginklus ir net automatinius šautuvus. Su jais atsargiai elgiamasi. Šveicarijoje beveik neegzistuoja nusikaltimai padaryti šaunamaisiais ginklais ir apskritai Šveicarijos nusikalstamumo rodikliai yra mažiausi pasaulyje! Tai turbūt vienintelė valstybė, kurioje yra tiesioginė demokratiją – piliečiai turi didelę galią ir gali balsuoti už projektus, galimybę keisti įstatymus, konstituciją.

                       Kaip klostysis ateities įvykiai kol kas neaiškų, tačiau jei žmonės ir toliau nepradės kovoti už savo teises jų laisvė bus dar labiau suvaržyta.

„Kai žmonės bijo valdžios atsiranda tironija, kai valdžia bijo žmonių yra laisvė“ – Tomas Džefersonas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius