Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 09

Kaip išsigydyti nuo meilės narkotikų priklausomybės

 Meilė tai tarsi narkotikai. Ji mus apsvaigina, tarsi nukelia į kažkokį geresnį pasaulį, priverčia jaustis nepakartojamai, bet vėliau, visa tai nutrūksta. Šypseną pakeičia ašaros,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

 Meilė tai tarsi narkotikai. Ji mus apsvaigina, tarsi nukelia į kažkokį geresnį pasaulį, priverčia jaustis nepakartojamai, bet vėliau, visa tai nutrūksta. Šypseną pakeičia ašaros, o laimę pakeičia kančia. Tokiu metu mes svarstome, ką ne taip padarėme, kad viskas taip pasibaigė, bet nesusimąstome, kad visa tai buvo tiesiog ne mums. Mes tiesiog nenorime to pripažinti. Taip, tai yra siaubingai sunku, tačiau tik mes pačios galime išsikapstyti iš meilės kančių liūno. Ir aš manau, kad galiu jums padėti, nes tik ta, kuri yra visa tai pati patyrusi, gali geriausiai suprasti, kaip jūs jaučiatės. Taigi, mielosios, kaip jį pamiršti??? Kiekviena turime padaryti mylimojo pliusų ir minusų sąrašą, nepaisant to, kad pradėti būna sunku, kad manome, jog minusų nesugebėsime surasti. O tereikia pradėti! Jūs nustebsite, kiek daug dalykų gali atkapstyti mūsų pasąmonė. Tokių, apie kuriuos kasdieniniame gyvenime net nepagalvojame. Aš savąjį sąrašą, jau seniai padariau, o dabar padarykite jūs.

Pagalvokite. Gal jis moka vairuoti automobilį, tačiau jo neturi? Gal jis aktyviai dalyvauja visuomeninėje veikloje, tačiau yra visiškai nesportiško kūno sudėjimo? Gal jis yra tolerantiškas, tačiau jus stebina, kad jis ateistas? Gal jis myli gyvūnus, tačiau neturi būsimam tėvui būdingų savybių? Gal jis turi tobulą aprangos stilių, bet jums labai nepatinka jo profesija? Gal jums jis ir atrodo labai seksualus, tačiau mėgsta laisvalaikiu auginti kambarines gėles? Parašėte? Dabar perskaitykite visas gerąsias savybes. O dabar visas blogąsias. Jūs nustebsite, koks netobulas yra jūsų meilės objektas, kiek jis turi trūkumų, kurie jus erzina, bet būdamos apsvaigusios iš meilės to nepastebėdavote. Ar tai padėjo jums bent šiek tiek sugrįžti į realybę?

Kad ir kaip sunku gali būti viską išgirsti, suvokti, bet vėliau jūs pajusite neapsakomą palengvėjimą. Meilė, tai ne sloga, kuri praeina per septynias dienas. Jai reikia laiko, bet tokios mažytės smulkmenos, kaip ši, padeda pagreitinti pamiršimo procesą ir pagerinti jūsų psichologinę būseną.

Jokiu būdu nesėdėkite vienos užsidariusios namie, lovoje, su trimis pagalvėmis ir dar apsiklojusios keliais sluoksniais. Tai kančios metu atrodo geriausia išeitis, bet jūs nepastebėsite, kaip tokioje padėtyje greitai slenka laikas, kaip dingsta minutės, valandos, paros iš jūsų gyvenimo. Ir dėl ko? Dėl to kiaulės, kuris jus įskaudino???

Apsirenkite taip seksualiai, kaip niekada nesirengėte, pasidažykite taip, kad nuginkluotumėte vyrus vienu žvilgsniu, pasikvieskite į pagalbą draugę ir atšvęskite! Ką? Naujų santykių su laisve pradžią. Pačios nuspręskite ką veiksite. Eisite į klubą? Išsinuomosite limuziną ir važinėsite juo visą naktį po miestą? Surengsite šampano degustaciją? Susiorganizuosite profesionalią foto sesiją? Tai priklauso nuo jūsų vaizduotės. Svarbiausia, mėgaukitės naujomis pažintimis, smagiai praleisite laiką ir nebegalvokite apie tą chamą. Užsiimkite mėgstama veikla. Bauskite save, vos tik apie jį pagalvosite. Pradžia bus sunki, bet kuo toliau, tuo labiau laikas gydys jūsų žaizdas.

Po kelių mėnesių jūs pamiršite jo telefono numerį, o po keliolikos - jums atrodys, kad jis niekada ir nebuvo pasirodęs jūsų gyvenime...

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius