-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 25

Konservatoriai politinėje reklamoje Paksą prilygino Muamarui Kadhafi

Ateinančių Seimo rinkimų politinės reklamos internetinėje svetainėje Tėvynės Sąjungą-Lietuvos krikščionys konservatoriai pasirinko neįprastą būdą papasakoti apie savo darbus -...
Trys poros, kuri geriausia?
Trys poros, kuri geriausia?

Ateinančių Seimo rinkimų politinės reklamos internetinėje svetainėje Tėvynės Sąjungą-Lietuvos krikščionys konservatoriai pasirinko neįprastą būdą papasakoti apie savo darbus - interaktyviame tinklalapyje pasiūlė būsimam rinkėjui išsiaiškinti, kokios jo pažiūros, o prie vieno arbatos stalo pasodino nušalintą prezidentą Rolandą Paksą ir nuverstą Libijos diktatorių, praeitų metų spalį nukautą Muammarą Kadhafi.

Savo idėjų reprezentacijai konservatoriai panaudojo ne tik R.Pakso ir Kadhafi duetą, bet ir socdemų narį Gediminą Kirkilą. Pastarojo kolega prie stalo tapo Leonidas Brežnevas, 1964-1982 m. ėjęs Tarybų Sąjungos vadovo pareigas.

Trečiame fotomontaže - ilgalaikis TS-LKD vedlys europarlamentaras Vytautas Landsbergis ir buvęs Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) Prezidentas Ronaldas Reaganas.

Virš minėtų vyrų galvų - trečiasis apklausos klausimas: „Prie kurių būtum prisijungęs paklausti svarbaus patarimo?", tačiau po fotomontažais politinių veikėjų apibūdinimai - skirtingi. Štai R.Pakso ir M.Gaddafio duetas - nesėkmingas, įvardijama, kad jie nesugebėjo išsilaikyti šiltoje kėdėje. R.Kirkilo ir L.Brežnevo „pasisėdėjimas" pavadintas nostalgiškai - „Tų, su kuriais kažkam seniau įtartinai buvo geriau". Bene priimtiniausias pasirinkimas - V.Landsbergio ir R.Reagano pokalbis. Po juo užrašas - „Tų, kurie žinojo kaip gesinti net tarptautinių santykių įtampą".

TS-LKD apklausoje, lyginančioje rinkėjo ir partijos pažiūras, iš viso yra penki klausimai, o konservatoriams priimtiniausius atsakymus galima lengvai nuspėti - pirmajame klausime apie tikrąją lietuvišką šeimą tarp galimų atsakymų vyrauja homoseksualų šeima, karjeros laiptais kopiantys, bet apie vaikus negalvojantys partneriai, bei, anot dabar valdančiųjų, tradicinė šeima.

Antrajame klausimą „kliūna" anarchistams ir nacionalistams.

Galiausiai, ketvirtajame klausime konservatoriai apeliuoja į oligarchiją ir kapitalizmą, siūlydami rinktis iš istorinių laikų planinės ekonomikos, naminės krautuvėlės, „kur mylima sociali rinka, o viskas šviežia, sveika ir skanu", bei laukinio kapitalizmo, prie kurio kūrimo, kaip žinoma, 1996-2000 m. prisidėjo.

Penktasis klausimas tiesiog nusako rinkėjo kryptį - plaktuką ir pjautuvą ar Laisvės statulos ugnį.

Tiesa, kad ir kokius atsakymo variantus pasirinkti, konservatoriai randa įšeitį - net jei pažiūros ir nesutaps, jie pasiūlys dirbti kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius