Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 19

Laiškas ne Kalėdų seneliui – Tvarkos ir teisingumo partijos atstovams

Laba diena, gerb. Tvarkos ir tesinigumo frakcijos nariai, Šiais metais nusprendžiau neberašyti laiško Kalėdų seneliui, visgi, man jau 23 metai. O kadangi rašyti labai patinka,...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Laba diena, gerb. Tvarkos ir tesinigumo frakcijos nariai,

Šiais metais nusprendžiau neberašyti laiško Kalėdų seneliui, visgi, man jau 23 metai. O kadangi rašyti labai patinka, nusprendžiau parašyti laišką Jūsų frakcijai.

Kodėl nerašau Kalėdų seneliui?

Kalėdų senelio prašyčiau šilto megztinio ar iPhone 5, tačiau, per pastaruosius trejus metus susirasti gerai apmokamą aukštos kvalifikacijos darbą jauniems specialistams tapo pakankamai nesudėtinga. Taigi, tokį radau ir materialių dovanų iš Santa Klauso ar Diedmarozo lyg ir nebereikia. Žinau, kaip sąžiningai užsidirbti, gyvenu gerai ir šiltai.

Taigi Kalėdų seneliui parašyčiau: „Mielas Kalėdų seneli, man nieko gali nenešt, viskas čiki piki". Turiu, ko esu vertas ir esu tuo patenkintas. Geriau tas dovanas, kurias būtum nešęs man, nunešk vaikučiams, kuriems jų labiau reikia.“

Esu, kaip ir kiekvienas žemėje, suinteresuotas, jog gyvenimo kokybė palengva kiltų, o ne smuktų. Šiuo atveju, ji priklauso ne vien tik nuo mano vieno valios. Nuo JAV bankų, Niujorko biržos, Briuselio, Europos Centrinio Banko Frankfurte, Graikijos ir Vokietijos vyriausybių, Kremliaus agentų alkio... Be abejo, ir nuo vėjo, ir nuo darbdavio, ir nuo dabartinės Lietuvos valdžios. O Jūs – būtent ten.

Kodėl rašau būtent Jums?

Rašau Jums, kaip valdžios atstovams. Kubilius su Masiuliu jau opozicijoj, A. Butkevičius pergyvena šiuo metu dėl biudžeto, o paskutinįkart kai skambinau į LLRA būstinę – nesusišnekėjom: aš mokėjau dvi užsienio kalbas ir sekretorė mokėjo dvi užsienio kalbas, deja, mokėjome ne tas pačias. 

Prisimenu, jog prieš rinkimus žadėjot pasodinti į kalėjimą visus „vagis ir žulikus“. Taigi, savo laiške jau priviniojau į vatą pakankamai, eime prie esmės.

Iš valdžios norėčiau pareikalauti daug. Kad ir atominės elektrinės, investicijų į aukštąsias technologijas, skatinti ekonomikos perėjimą nuo žaliavų apdirbimo prie modernių technologijų galutinių produktų kūrimo. Turiu pastebėti, jog MMA pakėlimas manęs asmeniškai nepalies. Gaila tik verslininkų ir būsimųjų bedarbių.

Mano noras kur kas paprastesnis – tvarkos ir teisingumo. Rytoj Jūsų laukia balsavimas dėl trijų Seimo rezoliucijų „Dėl sutikimo Seimo narį(-ę) Viktorą Uspaskichą/Vytautą Gapšį/Vitalija Vonžutaitę patraukti baudžiamojon atsakomybėn ir kitaip suvaržyti jo(-s) laisvę“. Būkit geri, nebūkit grinčai, laikykitės pažadų (daugiau nei keli šimtai draugų socialiniuose tinkluose už šį prašymą mane išvadintų paskutiniu naivuoliu) ir sutikite su rezoliucija, leiskite atimti šių trijų dabartinių Seimo narių neliečiamybę ir te Jūsų pagalba teisingumą įveda Lietuvoje teismai, o ne frakcijos. Tada bus ir tvarka.

Ačiū! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius