Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 15

Lietuvoje nebėra žodžio laisvės?

Šiuo metu Lietuvoje vyksta dideli žodžio laisvės apribojimai. Taip taip taip, turiu omenyje staigiai išgarsėjusį „Šetone prašau“. Ką Lietuvos teisėsauga bando įrodyti? Kodėl tėvai...

Šiuo metu Lietuvoje vyksta dideli žodžio laisvės apribojimai. Taip taip taip, turiu omenyje staigiai išgarsėjusį „Šetone prašau“. Ką Lietuvos teisėsauga bando įrodyti? Kodėl tėvai nemato smurto aplinkoje? Pažiūrėkite, kieme patyčios, mokykloje patyčios, internete patyčios. Pedagogai nesutvarko situacijos mokykloje. Taip pat nepamirškime ir televizijos. Garsieji Simpsonai! Houmeris beveik kiekvienoje serijoje smaugia savo sūnų Bartą, o dar ir Nieštukas ir krapštukas! Garsioji ir senoji animacija „Na palauk!“.

Užtenka imti užsieniečių kūrybą, juk turime ir lietuviškąjį kiną, pavyzdžiui, serialą „Pasmerkti“ (jeigu į tai žiūrėsime teisėsaugos akimis), šis serialas skatina kontrabandą, vagystes, aferas, žudynes. Garsieji filmai „Zero“ ir „Redirected“, juk keiksmažodis po keiksmažodžio, kodėl jų niekas netraukia baudžiamojon atsakomybėn? Juk visi šiuos lietuviškojo kino šedevrus žiūri, ir niekas nieko nesako, ir visiems atrodo, kad viskas ten gerai.

Tegul mielieji tėveliai ir vaikų teisės apsaugos tarnybos atstovai atsiverčia internetinius portalus ir socialinius tinklus ir pradeda kiekvieną žmonių nuomonę traktuoti savais žodžiais, tegul pradeda traukti atsakomybėn kiekvieną pilietį, kuris išsako savo žodį, laisvą žodį. Mūsų seneliai ir tėvai kovojo už nepriklausomą Lietuvą, kuri galėtų turėti žodžio laisvę! Aš dar tikiu, kad ši Vaidoto istorija turės gerą pabaigą jo naudai. Priešingu atveju mes apsijuoksime prieš visą Europą, nes Europos žmogaus teisių teismas priims sprendimą Vaidoto naudai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius