Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 06

Nuosavas šiukšles meta į svetimą kiemą

Šiandien vakare išėjęs į kiemą pastebėjau smarkiai šiukšlinantį pensininką. Jis atvažiavo Kaune prie Kovo 11-osios gatvės 36 daugiabučio namo ir iš golfuko (valst. nr. DCT 647) pradėjo traukti seną suplyšusią lovą, kurią numetė kieme ant šakų.
Temos: 1 Šiukšlės

Šiandien vakare išėjęs į kiemą pastebėjau smarkiai šiukšlinantį pensininką. Jis atvažiavo Kaune prie Kovo 11-osios gatvės 36 daugiabučio namo ir iš golfuko (valst. nr. DCT 647) pradėjo traukti seną suplyšusią lovą, kurią numetė kieme ant šakų.

Supykęs priėjau ir paklausiau, ką, po galais, čia daro. O jis nereguodamas toliau atlikinėjo savo reikalus. Tada pagrasinau, kad iškviesiu policiją už šiukšlinimą. Va tada atsirado ir žmogaus kalba: koks skirtumas, kur išmesiu, vistiek išveš. Paklausiau, jei aš atvažiuosiu į jo privataus namo kiemą ir pradėsiu mėtyti visokias šiukšles vidury kiemo, kas tada surinks ir išveš tas šiukšles?

Žmogus susigėdes greit šoko į automobilį ir nuvažiavo. Dar buvo mintis pasekti, kur gyvena, ir nuvežti tą lovą jam atgal, bet gaila, kad laiko neturėjau - bučiau tikrai nuvežęs. Tad žmonės, nebūkit abejingi, nešiukšlinkit kur papuola ir neleiskit, kad kiti taip darytų.

Manau, visiems maloniau išėjus į kiemą pamatyti tvarką, o ne sąvartyną. Tokioms šiukšlėms miestuose yra specialios aikštelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius