Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 31

Skaitytojo nuomonė. Kiek galima rietis dėl valdžios? Pradėkime dirbti tėvynės labui

Gamtoje sukurta taip, kad metų laikai keičia vienas kitą. Žiemą šalta, vasarą karšta. Tuo tarpu, Lietuvos politikos arenoje, karšta nuolat. Bet šis karštis nešildo paparstų žmonių nei širdžių, nei protų, o veikiau šaldo ir tolina politikus nuo visų Lietuvos žmonių.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Gamtoje sukurta taip, kad metų laikai keičia vienas kitą. Žiemą šalta, vasarą karšta. Tuo tarpu, Lietuvos politikos arenoje, karšta nuolat. Bet šis karštis nešildo paparstų žmonių nei širdžių, nei protų, o veikiau šaldo ir tolina politikus nuo visų Lietuvos žmonių.

Paskutiniai įvykiai parodė, kad per 20-ies metų nepriklausomybės, mūsų politikai taip ir nesubrendo ir nepradėjo tarnauti mums, paprastiems Lietuvos žmonėms. O būtent dėl to mes juos rinkom (ar renkam) ir MES jiems mokam atlyginimus. Matyt jie nesupranta, kad ginčai, intrigos, korupcija silpnina mūsų Valstybę? Toks susidaro įspūdis po paskutinių įvykių.

Du įvykiai, praktiškai sudraskė visą politinę sistemą ir visuomenę... Nėra nei vieningos pozicijos, nei nuomonės, nei sprendimų. Kalbu apie nusibodusius visiems MEŠKIUKUS ir SRAIGTASPARNIUS.

Jau ir durnam tapo aišku, kad skrydis įvyko. Prietaisai neužfiksavo arba žmogus nepastebėjo... Tai atsiprašom baltarūsų, nubaudžiam švedus, nutariam sujungti oro stebėjimo sistemą į vieną visumą (kaip jūrinę sistemą), užsakom naujus radarus, jei reikia, ir viskas. Tokiais veiksmais mes nediskredituosime savo šalies. Kalbėdami kas sau, duodame peno priešiškai nusiteikusioms grupuotėms ardyti mūsų visuomenę skleidžiant įvairius gandus ir „reikiamas“ nuomones.

Kita bėda... Reikia 3-jų sraigtasparnių. Gaila žiūrėti, kokios vyksta dėl to diskusijos. O dar labiau pikta dėl tų politikų, kurie norėdami užsidirbti pliusą prieš rinkimus kiršiną ir taip susiskaldžiusią visuomenę. Aišku viena, jei ES fondo lėšų neįmanoma panaudoti renovacijai, jas reikia panaudoti BET KUR (na tik ne į valdidninkų kišenes, žinoma). Kodėl nenusipirkus tų, taip reikalingų sraigtasparnių? Nepirksim iš ES lėšų, pirksim iš savo. Ar tada bus geriau tai bobutei, kurią erzina politikos „šaunuoliai“, kad vietoj jų namų renovacijų nupirks sraigtasparnius. Greičiausiai ta bobutė net nesiruošė renovuoti savo būsto, bet dabar turės dar vieną priežastį pykti ant Kubiliaus.

Jei mūsų politikai dėl tokių niekų negali priimti sprendimų, kas bus kai turėsime tikrų bėdų? Kas bus, kai reikės priimti visos Tautos likimą lemiančius sprendimus ir juos reikės priimti per kelias valandas ar minutes? Ar pagalvojote kaip apgailėtinai mes atrodome tarptautinėje politikos arenoje? Lietuvos priešai dabar tikrai žino, kad Lietuvos valdžia nesugeba priimti tvirtų sprendimų ir visada tokių mūsų politiniu silpnumu gali naudotis. O dėl to pasidaro labai liūdna ir baisu.

Taigi, prašau mūsų politikų elgtis atsakingiau ir nebegalvoti vien tik apie savo piniginės storį. O visus Lietuvos žmones kviečiu jungtis į įvairias organizacijas, kad dalyvautume visi mūsų Valstybės valdyme. Yra geras posakis: „Nori padaryti gerai – tai daryk pats“. Pradėkim auklėti mūsų politikus.

Artūras Milkintis

Turite nuomonę apie artėjančius rinkimus? Jei ji trumpa, rašykite komentaruose. Jei jūsų mintys tilptų į autorinį komentarą, įkraukite jį arba atsiųskite ikrauk@15min.lt. Mums labai svarbi tautos nuomonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius