-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 20

Skaitytojo nuomonė. Kodėl Lietuvoje brangu?

Anglijoje praleidęs porą metų dirbdamas ir studijuodamas, pastebėjau didelį konkurencingumą ir žmogaus didelę perkamąją galią. Grįžęs į Lietuvą dėl nuosavo verslo pastebėjau, kad...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Anglijoje praleidęs porą metų dirbdamas ir studijuodamas, pastebėjau didelį konkurencingumą ir žmogaus didelę perkamąją galią. Grįžęs į Lietuvą dėl nuosavo verslo pastebėjau, kad buvau kiek pamiršęs, kiek viskas čia kainuoja ir koks į rankas gaunamas minimalus atlyginimas.

Jau beveik savaitė kirba užvesti diskusiją ir kartu atsakyti į kiek kvailą ir paprastą klausimą: kodėl Lietuvoje taip brangu? Mieli Skaitytojai, manau, įteiktumėte man ir daliai Lietuvos teisybės ir skaidrumo dovanėlę šv. Kalėdų proga diskutuodami šia tema ir galbūt pateikdami priežastis į paprastą klausimą paprastų didžiąjai Liaudies daliai suprantamų atsakymų. Ačiū.

Lietuvos prekybos centruose kainų palygintojai, norintys sukurti nuolat atnaujinamus kainu palyginimo puslapius nelaukiami ir beveik vejami.

Tuo pat metu Anglijoje, tikiu, ir visoje besniegėje Europos dalyje didžiųjų ar mažųjų prekybos centrų kainų palyginimo puslapaiai gyvuoja ir įžiebia prekybos centrų kainų karus, kurių ir kažkodėl bijoma Lietuvoje.

Melieji, prašau išreiškite savo nuomonę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius