-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 22

Skaitytojo nuomonė. Lady Gaga Vilniuje pranoko gerbėjų lūkesčius (nuotraukos, video)

Antradienio vakarą teko galimybė sudalyvauti metų renginiu tituluojamu Lady Gagos koncerte Vilniuje. Iš pradžių į renginį žiūrėjome gan skeptiškai, svarstėme, ar pirkti nemažai kainuojančius bilietus, nes paskaičiavome, kad ir kelionė iš Klaipėdos kainuos nemažai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Antradienio vakarą teko galimybė sudalyvauti metų renginiu tituluojamu Lady Gagos koncerte Vilniuje. Iš pradžių į renginį žiūrėjome gan skeptiškai, svarstėme, ar pirkti nemažai kainuojančius bilietus, nes paskaičiavome, kad ir kelionė iš Klaipėdos kainuos nemažai. O ir nesame jos stiliaus muzikos gerbėjai. Taip mums bemąstant  nusišypsojo sėkmė ir laimėjome bilietus. Pagalvojome: „Likimas. Reikia važiuoti." Ir tikrai nesigailim! Jei būčiau žinojus, kad renginys bus toks įspūdingas, būčiau tikrai nedvejojus ir visai kompanijai patarus kuo skubiau įsigyti bilietus į šou. Esu apsilankius tikrai nemažai pasaulinių žvaigždžių koncertuose ( Vanessa Mae, „The Rasmus", „Apocalyptica", „Scorpions" ir kt.), bet šitas renginys pakerėjo savo didingumu, spektakliu scenoje.

Jau pirmosios renginio akimirkos žadėjo, kad vakaras bus nepamirštamas ilgai. Dar ir dabar prieš akis stovi vaizdas, kai tamsi scena paskęsta dūmų kamuoly, ir staiga, prasivėrus pilies sienoms, pasirodo mechaniniu žirgu jojanti Lady Gaga. Įspūdį paliko visas šou: greitai keičiami drabužiai, tematikos scenoje, puikūs šokėjai bei gera vaizdo ir garso kokybė. Nustebino, kad Lady Gaga scenoje atidirbo net 2val! Ir nesvarbu, jog ne visi kūriniai buvo atliekami gyvai, tačiau tiek bėgiojant, lakstant, šokant scenoje, keičiant kostiumus, tai atleidžiama.

Koncerte pasitaikė ir linksmų momentų, pvz., iš gerbėjų gavusi dovanų apatinį trikotažą, Lady Gaga netikėtai jį užsidėjo ant galvos. Publika šypsojos ir kai atlikėja skaitė gerbėjo laišką: „Call me Gaga +370..." ( vert. „Paskambink man Gaga"), tačiau vietoj savo slapyvardžio perskaitė Sasa ir nesuprato ką čia reiškia.

Labai smagu, jog į renginį susirinko ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus žmonės, kurie tikrai linksminosi laiką leisdami Lady Gagos koncerte: šoko, dainavo ar bent jau lingavo į taktą. Ne vienas iš publikos buvo sužavėti koncertu, nesigailėjo nė vienu išleistu litu bilietams, o patį šou skubėjo pakrikštyti Metų renginiu Lietuvoje.

Galutinai mūsų simpatijas Lady Gaga pelnė koncerto pabaigoje, kai ant scenos pasikvietė mažą mergaitę iš publikos. Nors ši nekalbėjo ir nesuprato angliškai, bet dainininkė su ja bendravo labai nuoširdžiai, pasakojo apie savo vaikystę ir prašė žiūrovų išversti mergaitei, ką ji pasakysianti. O vėliau pasiūlė ir pasižiūrėti Youtube, nes šis video bus tikrai garsus.

Nemanau, kad tapsiu Lady Gagos gerbėja ir klausysiu jos dainų kasdien... Tačiau reikės porą kūrinių įsikelti į MP3 grotuvą, kad primintų nepakartojamą vakarą Vilniuje su šia pasaulinio garso atlikėja.

P.S. Kelios telefonu darytos nuotraukos ir video iš renginio, nes fotoaparatų neštis nebuvo galima...

VIDEO: Lady Gaga - Vilnius, Lithuania
Įkrauk.lt kviečia dalyvauti konkurse! Pasidalink savo užfiksuota Lady Gagos fotografija iš koncerto ir laimėk „iPod Shuffle“!
VIDEO: Lady Gaga Vilniuje
Turite nuomonę šiuo ar kitu klausimu? Jei ji trumpa, rašykite komentaruose. Jei jūsų mintys tilptų į autorinį komentarą, įkraukite jį arba atsiųskite ikrauk@15min.lt. Mums labai svarbi tautos nuomonė. Susiję straipsniai: Skaitytojo nuomonė. Lady Gagos pasirodymas Lietuvoje – metų renginys? Skaitytojo nuomonė. Lady Gagos pasirodymas Lietuvoje – metų renginys? FOTOREPORTAŽAS. Lady Gagos pasirodymas Lietuvoje (papildyta) KONKURSAS. Įamžink Lady Gagą Lietuvoje ir laimėk „iPod Shuffle“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius