-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 13

„Tauro“ alaus gamintojai savo nauja reklama ir toliau nepaliauja skatinę seksizmo bei mizoginijos

„Tauro“ alaus gamintojai, užsakantys reklamą, nepaliauja skatinę seksizmo bei mizoginijos. Jau esame matę ir mačiusios ne vieną šio prekės ženklu pažymėtą reklamą, kuriose...
naujausia „Tauro“ alaus reklama
naujausia „Tauro“ alaus reklama

„Tauro“ alaus gamintojai, užsakantys reklamą, nepaliauja skatinę seksizmo bei mizoginijos. Jau esame matę ir mačiusios ne vieną šio prekės ženklu pažymėtą reklamą, kuriose akivaizdžiai atsispindi tiesiog nepramušamos patriarchato grimasos.

Ar naująja reklama „Tauras“ skelbia nenumaldomą norą grįžti į, pavyzdžiui, tamsiuosius viduramžius? Pamiršo, kad alų gaminti pradėjo būtent moterys? Nusprendė, kad finansiškai parankiau atsisakyti moterų auditorijos, kadangi šios tesudaro tik pusę visuomenės? Taip?

Kad jau šio alaus nevartoja tie, kas turi bent kokius nors skonio receptorius, tai bent sukurs nuostabiai išmoningą prekės įvaizdį? Negi nepasinaudosi proga ką nors pažeminti, kad pasijustum bent 35 sekundėms (tiek trunka reklama) ne toks menkas? Kažin ką pasakytų Z.Freud‘as apie tokią reklamą, „Taure“? Beje, „sukurtas vyrams nuo alaus iki butelio“, – apie ką konkrečiai čia kalbate? Turite ypatingų pasiūlymų, kaip panaudoti išgertą butelį?

Taigi pristatau naujausią „Tauro“ alaus reklamą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius