-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 09 /14:20

Ar šis „Vilnius veža“ taksistas išlaikytų KET egzaminą?

Prieš savaitę važiuojant Šešuolių gatve Vilniuje iš šalutinio kelio staigiai į pagrindinį kelią įsuko VšĮ „Vilnius veža“ taksi automobilis. Šis neatsargus manevras sukėlė avarinę...
Fotopolicija
Fotopolicija

Prieš savaitę važiuojant Šešuolių gatve Vilniuje iš šalutinio kelio staigiai į pagrindinį kelią įsuko VšĮ „Vilnius veža“ taksi automobilis. Šis neatsargus manevras sukėlė avarinę situaciją ir privertė staigiai stabdyti pagrindiniu keliu važiavusius automobilius. Negana to, taksi vairuotojas blaškėsi tarp abiejų eismo juostų.

Dėl šios situacijos buvo susisiekta su VšĮ „Vilnius veža“, užpildžius jų tinklalapyje esančią formą, tačiau iš įmonės nebuvo jokios reakcijos. Jei tai nesvarbu įmonei, galbūt tai bus svarbu kitiems eismo dalyviams. Dalinuosi automobilyje įrengto vaizdo registratoriaus medžiaga apie VšĮ „Vilnius veža“ darbuotojo elgesį kelyje.

Situacija užfiksuota rugpjūčio 31 d. ~20:27 val. (registratorius rodo -1 val.) Šešuolių gatvėje, Vilniuje. Taksi valst. nr.: T12165.

Vilniaus savivaldybės komentaras: atsiprašome eismo dalyvių

Atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Atliksime vidinį patikrinimą ir vairuotojas bus tikrai įspėtas dėl šios situacijos. Iki šiol skundų dėl šio vairuotojo darbo nesame gavę, šis žmogus tikrai kultūringas ir mandagus. Todėl tikimės, kad tai tik pavienis atvejis, kuris nepasikartos. Vaizdo įraše taip pat matoma, kad vairuotojas dėl sukeltos situacijos atsiprašė.

„Vilnius veža“ teikdami kokybiškas paslaugas visada siekia užtikrinti, kad įmonės vairuotojai mandagiai elgtųsi ne tik su keleiviais, bet ir su kitais eismo dalyviais.

Inga Simanonytė, Viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

VIDEO: Ar šis "Vilnius veža" taksistas išlaikytų KET egzaminą?

VšĮ „Vilnius veža“ tinklalapyje pateikiama tokia informacija:
„Mūsų misija – kokybišku ir sąžiningu darbu įgyti klientų pasitikėjimą, bei pateisinti jų lūkesčius.“;
„Mūsų vizija – tapti pavyzdinga taksi paslaugų rinkos lydere Lietuvos Respublikos teritorijoje.“;
„Vilniaus miesto savivaldybė įpareigojo Viešąją įstaigą „Vilnius veža” dirbti sąžiningai ir skaidriai, keleivius vežioti saugiai ir tik naujais – nuolatos prižiūrimais automobiliais.“;
„Viešosios įstaigos „Vilnius veža” taksi automobilius vairuoja licencijuoti vairuotojai, pasižymintys sąžiningumu ir paslaugumu.“;
„Galime Jus užtikrinti, kad kelyje jausitės saugiai vykdami į  reikiamą vietą su atsakingais ir dėmesingais mūsų vairuotojais.“.

Panašu, kad šiuose gražiuose sakiniuose tiesos nėra daug. Šios įmonės taksi vairuotojas gali jaustis pats svarbiausias gatvėje ir pažeidinėti KET, sukeldamas avarines situacijas.

Tokie „atsakingi ir dėmesingi“ vairuotojai dirba VšĮ „Vilnius veža“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius