-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 12

Gudrus STOP ženklas saugo nuo neveikiančios geležinkelio pervažos

Kiekvieną dieną po kelis kartus tenka važiuoti Technikos gatve Kaune. Nors tai nedidelė gatvė, tačiau joje nuolat susidaro spūstys dėl gudraus STOP ženklo...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kiekvieną dieną po kelis kartus tenka važiuoti Technikos gatve Kaune. Nors tai nedidelė gatvė, tačiau joje nuolat susidaro spūstys dėl gudraus STOP ženklo, sergėjančio eismo dalyvius nuo neveikiančios geležinkelio pervažos.

Be jokios abejonės, mūsų šaunioji policija šią vietą puikiai žino ir pasislėpę už krūmelių dažnai patyko nedrausmingų vairuotojų, kurie ne pirmus metus važiuodami kartais šį STOP ženklą ignoruoja.

Dievaži, kad matytumėt kaip mikliai šie šaunūs policininkai pasišalina pamatę nukreiptą į juos objektyvą! Jų kolegos budėtojai, gavę informaciją apie tokią saviveiklą kolegas užstoja – yra ženklas, policijos pareiga bausti (o gal kyšelius imti?). O jei vairuotojai nepatenkinti – tegul patys važiuoja į savivaldybę ir rūpinasi ženklais.

Tad kiekvieną kartą važiuodamas Technikos gatve pagalvoju, kada policijos pareigūnų rūpesčiu taps ne pasipinigavimas, bet pagalba visuomenei. Kada jie pagalvos, jog nesąžininga pinigautis iš vairuotojų dėl nelogiško ženklo, o imtis priemonių, kaip jiems padėti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius