Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 13

Limuzinai su diplomatiniais numeriais užtvėrė beveik visą gatvę

15min.lt skaitytojas Arvydas pasakoja apie laikiną eismo chaosą sostinės J.Tumo-Vaižganto gatvėje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

„Ketvirtadienį apie 9 valandą važiavau į miesto centrą troleibusu. Daugelis gatvių buvo tuščios. Tačiau netoli Lukiškių aikštės transportas ėmė strigti kažkokiame kamštyje“, – rašo 15min.lt skaitytojas Arvydas T.

Sostinės J.Tumo-Vaižganto gatvėje, prie Užsienio reikalų ministerijos pastato, vilnietis užfiksavo eismo chaosą.

„Pirmiausia šovė mintis, kad įvyko masinė avarija, nes prie mašinos su avariniu stovėjo gatvės važiuojamoje dalyje, dviem eilėmis. Privažiavus arčiau pamačiau, kad ten krūva prabangių mašinų su žaliais diplomatiniais numeriais. Matyt, vyko kažkoks renginys.

Aš suprantu, kad reikia gerbti mūsų svečius diplomatus, bet nesuprantu, kaip galima taip negerbti paprastų miesto gyventojų! Nejaugi ministerijos darbuotojai negalėjo išeiti į lauką ir pasitikti svečių, parodyti, kur statyti mašinas? Jei trūksta vietų, iš ministerijos atstovų pusės būtų buvę kultūringa pastatyti savas mašinas kur nors kitur, o svečiams palikti laisvą aikštelę prie pastato.

Dar vienas pastebėjimas – išleisti keleivius vidury judrios gatvės iš viso yra nesaugu!

Galų gale, jei valdininkai patys nesusitvarko, nejaugi sunku paprašyti policijos pagalbos, kad sureguliuotų eismą? Nes dabar tos dviem eilėmis sustatytos ir beveik visą gatvę užėmusios mašinos, kaip sakoma, buvo nekoks vaizdelis...“ – piktinasi 15min.lt skaitytojas.

Naujienų portalo žiniomis, šįryt Užsienio reikalų ministerijoje atidaryta paroda „Žinia pasauliui, Baltijos kelias: po 20 metų“, į renginį buvo pakviesti ir Lietuvoje dirbančių ambasadų atstovai.

Redakcija dėkoja skaitytojui Arvydui už atsiųstą nuotrauką bei pareikštą nuomonę!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais. Registruokitės 15min.lt skaitytojų portale ir patys įkraukite naujienas. Kurkite naujienas kartu su redakcija.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius