Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 13

„Mercedes“ vairavimo ypatumai sostinėje (papildyta)

 2012 m. lapkričio 12 d. apie 8:10 val. Žvalgų gatvėje automobilio Mercedes Benz ML320, valst. Nr. CZJ320, demonstravo vairavimo įgūdžius. Matyt, skubėjo į servisą tvarkyti trū...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

 2012 m. lapkričio 12 d. apie 8:10 val. Žvalgų gatvėje automobilio Mercedes Benz ML320, valst. Nr. CZJ320, demonstravo vairavimo įgūdžius. Matyt, skubėjo į servisą tvarkyti trūkumus, dėl kurių jo vairuojamai transporto priemonei nebuvo atlikta TA.

Pagal vairavimo stilių galima atspėt, kad vairuotojas gavęs traktorininko teises, mat nežino, kad miestuose eismui skirti yra keliai su danga, bet ką čia bepasakysi, kuo gimė, tuo ir užaugo.

Medžiaga perduota e-policija.lt

Į Ikrauk.lt redakciją paskambino ir skaitytojo minėto „Mercedes“ vairuotoja, paaiškinusi redakcijai, jog užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip ji skubėdama vežė du sunegalavusius vaikus. Įsižeidusi vairuotoja išreiškė pasipiktinimą dėl to, kad naujienos autoriaus buvo pavadinta kaimiečiu, ir pažadėjo ramybėje visko nepalikti.

PAPILDYTA 15:36 VAL. Redakcijai parašė ir KET pažeidimą nufilmavusi bei ikrauk.lt atsiuntusi vairuotoja. „Jūsų žodžiuose įžvelgiu aroganciją ir nepagarbą kitiems eismo dalyviams. Visi skuba, bet daugelis nelipa per galvas, o kantriai laukia, kol galima bus pravažiuoti. Būtumėte turėjusi bent kažkiek sąžinės, bent dalelę, tai atsiprašytumėte dėl savo poelgio, pripažintumėte, kad tą padarėte dėl būtinybės. Kiekvienam taip gali būti. Bet šiuo atveju nepagrįstai pykstate dėl to, kad tikrąja to žodžio prasme įvardinau Jūsų vairavimo stilių. Matyt, esat įpratusi taip vairuoti ir galvojate, kad kiti eismo dalyviai turi su tuo taikstytis. NE!!! Nesitaikstys, įžūlumui gatvėje ne vieta“, – el. paštu redakcijai rašė Jovita.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius