Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 08

Naujas parkingas vaikų žaidimo aikštelėje

Svarsčiau ir nutariau, kad laikas pabūti pilietišku žmogum, ir informuoti apie šį pažeidimą. Gyvenu senokai Pilaitės mikrorajone, anksčiau neturėdavau vaikų, bet karts nuo karto...
Fotopolicija
Fotopolicija
Temos: 1 Fotopolicija

Svarsčiau ir nutariau, kad laikas pabūti pilietišku žmogum, ir informuoti apie šį pažeidimą.

Gyvenu senokai Pilaitės mikrorajone, anksčiau neturėdavau vaikų, bet karts nuo karto išgirsdavau visokių gandų ir paskalų, kad šalia Smalinės g. esančiame miške įrengtoje vaikų žaidimo aikštelėje, kai kurie piliečiai „mėgsta“ atvesti savo šunis nusilengvinti į smėlio dėžę, kad vakarai kartais paaugliai pridaužo butelių, primėto cigarečių nuorūkų, laužo supynes, išpaišo grafiti vaikų aikštelės įrengimus, arba, kad ateina rūkantys tėvai su vaikais, sėdi ant suoliuko, ir dūmus pučia tiesiai į žaidžiančius vaikus, ne tik savus, bet ir į svetimus. Na galvojau, tiesiog perdeda žmonės, ir taip baisiai nėra.

Kažkam sunku ateiti pasivaikštant 100 metrų miško taku, reikia būtinai per pėsčiųjų taką prasibrauti tiesiai į vaikų žaidimų aikštelę.

Dabar jau turiu savo vaikų, kad šiame miške, išėjus pasivaikščioti su vaiku, gaivaus oro retai bebūna jau pritariu, tikrai labai daug rūkančių ant suolų, bet rūkyti nedraudžiama, tiesiog stengiesi pro rūkančius greičiau praeiti, šiukšlės – taip jų pilna, ties kiekvienu suolu, bet kažkas reguliariai išvalo perpildytas šiukšliadėžes, apšluoja aplink suoliukus nuorūkas, saulėgrąžų lukštus, ir bent laikinai būna švaru.

Bet šį sekmadienį (rugpjūčio 3 dieną) supratau, kad gal tie anksčiau girdėti gandai  visgi gali būti teisybė, išėjus pasivaikščioti pamačiau, kad vaikų aikštelę kažkas pavertė sau patogiu parkingu. Kažkam sunku ateiti pasivaikštant 100 metrų miško taku, reikia būtinai per pėsčiųjų taką prasibrauti tiesiai į vaikų žaidimų aikštelę, ir joje prisiparkuoti, žvelgiant su ironija tai galėjo gal išvis į smėlio dėžę įvažiuoti, juk nedaug betrūksta. Mano požiūriu tai įžūlu žaidžiančių vaikų atžvilgiu, aišku tepalų, ar antifrizo gal neprilašės, bet vistiek nenormalu parkuoti mašiną vaikų žaidimo aikštelėje.

Svarbu:

1. Į šią aikštelę tikrai nėra kelio automobiliams, tik platus pėsčiųjų miško takas, kuriuo važinėja ir dviratininkai, tad automobiliams čia važiuoti „stumiant“ nuo kelio besivaikščiojančius pasipiktinusius žmones, ir parkuotis vaikų žaidimo aikštelėje tikrai, manau, kad draudžiama.

2. Nuotraukoje minimaliai matomi keli asmenys, kaip supratau niekaip su šiuo automobiliu nesusiję.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius