Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 11 23

Per „Jamam“ akciją šalia Vilniaus „Akropolio“ – šimtai automobilių

Šeštadienį Vilniaus „Akropolyje“ vyksta nuolaidų akcija „Jamam“ – tai daugiau nei ketvirtį milijono pirkėjų kasmet pritraukianti rudeninė nuolaidų diena, kuria prekybos ir pramogų...
Temos: 1 „Jamam“

Šeštadienį Vilniaus „Akropolyje“ vyksta nuolaidų akcija „Jamam“ – tai daugiau nei ketvirtį milijono pirkėjų kasmet pritraukianti rudeninė nuolaidų diena, kuria prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ tradiciškai pradedamas Kalėdų sezonas.

 

Kaip ir kasmet, ši akcija į prekybos ir pramogų centrą pritraukė nepaprastai daug žmonių. Tai matosi nuotraukose – Vilniaus „Akropolio“ aikštelėje tikra automobilių jūra. Daugelis vairuotojų savo automobilius statosi pernelyg nekreipdami dėmesio į tai, kad per juos kiti negalės išvažiuoti. Kai kurie vairuotojai automobilius susistatė netgi prie stadiono.

Galbūt ir jūs norite pasidalyti įspūdžiais, vaizdine medžiaga ar savo nuomone apie visuose šalies „Akropoliuose“ vykstančią akciją „Jamam“? Rašykite redakcijai el.paštu ikrauk@15min.lt arba įkraukite savo žinias patys mūsų skaitytojų portale IKRAUK.LT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius