-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 24 /2014 08 25

Vilniaus viešasis transportas: vežioja malkas ar keleivius?

Nuolatinis „Fotopolicijos“ autorius Seras Pugas atsiuntė dar vieną savo filmą. Jame užfiksuoti du epizodai, kuriuose sostinės viešasis transportas atlieka, autoriaus manymu,...
Fotopolicija
Fotopolicija

Nuolatinis „Fotopolicijos“ autorius Seras Pugas atsiuntė dar vieną savo filmą. Jame užfiksuoti du epizodai, kuriuose sostinės viešasis transportas atlieka, autoriaus manymu, nesaugius manevrus.

„Pirmajame vaizdo įraše matosi, kaip 56-ojo maršruto autobusas kerta sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui, net spėjus pajudėti kitiems eismo dalyviams.

Antrajame troleibuso vairuotoja/s rikiuojasi prieš pat ką tik persirikiavusį automobilį ir priverčia jį staigiai stabdyti, bei keisti judėjimo kryptį“, – komentuoja abu epizodus Seras Pugas. 

Anot skaitytojo, visai nenuostabu, kad nuolat pasirodo straipsnių apie sužalotus keleivius. Kurgi jų nebus, kai vežioja kaip „malkas“.

Papildyta. Komentuoja Gintaras Nakutis, UAB „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius:

Dėkojame keleiviui už pateiktą vaizdo informaciją. Netoleruojame netinkamo vairuotojų

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus savivaldybės įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius Gintaras Nakutis
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vilniaus savivaldybės įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius Gintaras Nakutis

elgesio, nes mums itin svarbus mūsų keleivių saugumas. Visada vairuotojams akcentuojame, kad vairuodami, privalo kelyje manevruoti itin atsargiai, nes jie atsakingi už keleivių saugumą ir jų komfortą kelionės metu.  Atsižvelgę į filmuotą medžiagą, ją ištirsime ir priimsime atitinkamus sprendimus.

Visada laukiame keleivių pastabų ir pasiūlymų dėl viešojo transporto darbo, kuriuos galite siųsti į info@vilniausvt.lt arba įvertinti m.Ticket aplikacijoje.

VIDEO: Vilniaus viešasis transportas: vežioja malkas ar keleivius?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius