Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

Vilniuje bandytas apiplėšti studentas

Vakar, gruodžio 6 dieną, maždaug apie 7 valandą Žolyno gatvės 6 namo laiptinėje, Antakalnyje, 20-30 metų vyras bandė užpulti studentą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Vakar, gruodžio 6 dieną, maždaug apie 7 valandą Žolyno gatvės 6 namo laiptinėje, Antakalnyje, 20-30 metų vyras bandė užpulti studentą. Užpuolikas turęjo peilį bei reikalavo mobiliojo telefono. Minėtasis studentas pasipriešino užpuolikui išmušdamas šaltajį ginklą užpuolikui iš rankų bei smogdamas jam. Pradėjus studentui šaukti užpuolikas pasišalino.

Apie incidentą buvo pranešta policijos pareigūnams bendruoju pagalbos telefonu 112. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Specifinės užpuoliko žymės: trumpai kirpti plaukai, akiniai, stamboki veido bruožai, apsirengęs juoda striuke bei tamsiomis sportinėmis kelnėmis, kalbėjo rusiškai. Jei panašios išvaizdos užpuolikas buvo užpuolęs ir jus, praneškite apie tai pagalbos telefonu 112.

Be to būkite atsargūs, stenkitės nesinešti daug krepšių tamsiu paros metu,nes užuolikas ieško būtent tokių aukų. Bei jei pastebite, kad paskui jus seka žmogus eikite į kokią nors viešą vietą kur yra žmonių, ir iš ten skambinkite policijos pareigūnams arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius