-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 01

Vilniuje neblaivus vairuotojas sukėlė avariją (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą Laisvės prospekte Vilniuje neblaivus vairuotojas sukėlė avariją, kurioje nukentėjo dar dviejų eismo dalyvių transporto priemonės.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Trečiadienio vakarą apie 17 val. Laisvės prospekte (netoli Laisvės pr. ir S.Lozoraičio gatvių sankryžos) Vilniuje, iš pažiūros neblaivus vairuotojas, nuo kurio sklido alkoholio kvapas, sukėlė avariją, kurioje nukentėjo dar dviejų eismo dalyvių transporto priemonės.

Pasak avarijos liudininkės, krovininis mikroautobusas trenkėsi į „Audi 80“ markės automobilio (jis labiausiai ir sumaitotas, papuolė tarp dviejų kitų autotransporto priemonių) galą. O „Audi“ dar trenkėsi į automobilį „Mazda“, stovėjusį spūstyje prie šviesoforo.

Avarija būtų niekuo nesiskirianti nuo bemaž kas vakarą vykstančių avarijų Vilniuje, ypač šaltuoju metų laiku, kai kelyje įtin slidu, tačiau ją sukėlęs vairuotojas buvo neblaivus.

Jis bandė tartis su kitų dviejų automobilių vairuotojais: „Susitarkime gražiuoju, mokėsiu, kiek reikia, mano karjera baigta, gyvenimas baigtas“, – kalbėjo avariją sukėlęs vyriškis.

Tačiau į avariją pakliuvę kiti automobilių savininkai nebuvo linkę tartis, viena vairuotoja nelipo iš automobilio, jame užsirakinusi laukė savo vyro ir atvykstančių policijos pareigūnų.

Avariją sukėlęs vairuotojas pamatęs, kad yra fotografuojamas ėmė grasinti reporteriui ir net čiupo už skverno. Mėgino pasiaiškinti ir prašė neplatinti šios informacijos.

Policijos pareigūnai trečiadienio vakarą patvirtino „Įkrauk“ reporterio turimą informaciją, kad iš tiesų avariją sukėlęs mikroautobuso vairuotojas buvo neblaivus. Apie 17.45 val. pareigūnai buvo eismo įvykio vietoje ir įformino įvykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius