-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 09

2 mėn. murkliukės laukia naujų šeimininkų

Ak, vasara, kačiukų derliaus metas. Kad jie dar taip sparčiai rastų namus, kaip sparčiai yra nešami į prieglaudas... "SOS gyvūnai" sulaukė be kitų šeimynėlių ir šių gražuolių. Tač...
Nektarinė
Nektarinė

Ak, vasara, kačiukų derliaus metas. Kad jie dar taip sparčiai rastų namus, kaip sparčiai yra nešami į prieglaudas... "SOS gyvūnai" sulaukė be kitų šeimynėlių ir šių gražuolių. Tačiau prieglaudoje vietos nebebuvo, tad jie iškeliavo į savanorės namus.

Raina ir juodai balta - katytės Nektarinė ir Abrikosė, o oranžinis Persikas - katinukas. Šis saulės spindulėlis jau rezervuotas, laikas ir sesutėms į naujus namus, kuriuose gaus daug dėmesio, bus myluojamos ir auklėjamos, kur nauja jų šeima stebės, kaip kačiukės auga ir išdykauja, mokosi pažinti pasaulį.

Gal norite tapti tokia šeima? Tada skaitykite atidžiai - visi trys mažyliai nukirminti, nublusinti. Jiems apie 2 mėn. Globojami Vilniuje, bet gali vykti ir į kitus miestus, tik tuo turi pasirpinti pats būsimas šeimininkas (kaip siuntinių kačiukų nesiuntinėjame). Labai mėgsta konservukus, tačiau puikiai kramsnoja ir sausą maistelį. Puikiai sutaria su šunimis, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Daug žaidžia, išdykauja, krečia pokštus. Katinukai labai smalsūs ir meilūs, o ir išdaigas mėgsta krėsti - tai krimstels ką, tai nagučiu drėkstels, todėl prieš imdami katinuką gerai apgalvokite, ar tai nekels jums pykčio, ar visada susitaikysite su galimais nuostoliais ir vis tiek visada mylėsite savo išdykėlį.

Jeigu svarstote, ar suteikti Abrikosei arba Nektarinei namus, skambinkite tel. nr. 860865456, Vilnius, rašykite info@sos-gyvunai.lt. Galėsite pasitarti dėl auginimo ir susitarti dėl susitikimo.

Mažylės bus dovanojamos su dovanojimo sutartimi, įsipareigojant sulaukus tinkamo amžiaus jas sterilizuoti (taikoma nuolaida). Nežinote, kam tai? Paklauskite mūsų!

O gal norite įsikatinti abi iškart? Atminkite, kad dviems kačiukams namuose kur kas smagiau. Jums išėjus į darbą, jie turės ką veikti ir niekada nenuobodžiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius