Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 29

Aiša vis dar ieško prieglobsčio - gatvėje jai nesaugu (nuotraukos)

Apie Aišą jau rašėme. Deja, kalytė pagalbos ir susidomėjimo nesulaukė. Kreipiamės į Jus ir vėl... Kalytė jau gavo vaistų nuo parazitų. Bet prie parduotuvės šuniukams ne vieta. Juk ir vėl atsiras pasipiktinusių.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Apie Aišą jau rašėme. Deja, kalytė pagalbos ir susidomėjimo nesulaukė. Kreipiamės į Jus ir vėl... Kalytė jau gavo vaistų nuo parazitų. Bet prie parduotuvės šuniukams ne vieta. Juk ir vėl atsiras pasipiktinusių.

Reikalingas prieglobstis jaunam, sveikam ir draugiškam šuneliui. Kol dar nesilaukia, kol dar neišgąsdinta... Ištieskite pagalbos ranką, priimkite į savo namus Aišą!

Aišą yra Senuosiuose Trakuose, prie parduotuvės, ji labai draugiška kalytė. Galvojome, kad "Kažkas apsipirkęs pasiims savo šunį." Ne, nieko panašaus. Aiša liko stovėti prie parduotuvės, tikėdamasi, kad gal gi sugrįš, prisimins. Bet Aišos niekas neprisimena. Ar nėra kam sugrįžti, ar kas tyčia greitai neatsisukdamas pravažiuoja pro tą parduotuvę, kad tik nepamatytų šunytės akys pažįstamo automobilio, neišgirstų artimo sielai balso?

Tūkstančius kartų Jie mums atleidžia ir užmiršta skriaudas. Paimta atgal į namus, garantuotai nulaižytų savo žmogų ir pultų į glėbį.

Bet eina laikas.. Aiša priprato gauti kažkokio maistuko iš parduotuvės, priprato būti kalbinama nepažįstamų veidų. Gaila, o namų nėra. Liūdi geriausias žmogaus draugas, nelaukia darbo valandų pabaigos, nes tada ir vėl naktis po dangum ir niekas iki rytojaus nebeateis.

Ateis laikas, kai Aišą aplankys kiti miestelio šuniukai patinėliai. Tada viskas daug labiau komplikuosis...

REIKALINGA LAIKINA GLOBA ARBA NAMAI! Ir parama sterilizacijai (jei tik ji patektų į laikiną globą). Sterilizuota ji netrukus pasidovanotų. Maistu, pavadėliais ir viskuom - padėsime. Patarsim, pakonsultuosim - vienų globėjų nepaliksime! Toliau platinsime Aišos skelbimus ir bendrom jėgom ieškosim jai nuolatinių namų. Jei dar dvejojate ar priglausti šią draugišką kalytę, jei kyla klausimų - skambinkite, rašykite! Kartu rasim geriausią išeitį!

Jei tik turite kitų idėjų, kaip kalytei būtų galima padėti, taip pat labai laukiame Jūsų skambučių.

Laukiame ir daugiau informacijos, gal kas jos ieško ir iš proto kraustosi? Ačiū.

VšĮ "Rainiukas"

861558898; 868973782.

info@rainiukas.lt www.rainiukas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius