Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 14

Amsintys „SOS Gyvūnų“ globotiniai prašo paramos sausu pašaru

Šiuo metu „SOS Gyvūnų“ miestelyje beveik 70 įvairiausių šunų ir šunelių yra radę saugią ir ramią užuovėją, kurioje laukia naujų šeimininkų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiuo metu „SOS Gyvūnų“ miestelyje beveik 70 įvairiausių šunų ir šunelių yra radę saugią ir ramią užuovėją, kurioje laukia naujų šeimininkų. Tai - ir mažuliukai vos mėnesio amžiaus kukuliai, ir gyvenimo saulėlydį pasitinkantys senjorai, jauni padaužos ir suaugę rimti „dėdės ir tetos", kelių nesiekiantys, vidutinio ūgio ir dideli, augaloti kaip ąžuolai gražuoliai, trumpakailiai ir gauruoti kaip meškiukai, tylūs ir triukšmingi, ramūs ir nenustygstantys vietoje.

Pas mus visi jie vienodai mylimi, prižiūrimi, slaugomi susirgę ir lepinami pasveikę. Tačiau rasti išties gerus, patikimus šeimininkus šuneliui, ypač suaugusiam, nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, o „geri žmonės", sąžinę palikę kažkur kitur jau seniau, vis periodiškai palieka prie prieglaudos naktinių „dovanėlių", nesukdami sau galvos, nei kur savanoriai turės naujokus apgyvendinti, nei kuo pamaitinti. Taigi mūsų amsinti armija auga gerokai greičiau nei skirstosi po naujus namučius, todėl labai norėtume paprašyti visų neabejingų beglobių gyvūnų likimui žmonių, kurie norėtų prisidėti gelbstint gyvybes, bet neturi galimybės tapti prieglaudos savanoriais ar laikinai priimti į savo namus pagalbos ieškantį gyvūną, paremti „SOS Gyvūnų" lojančiuosius globotinius SAUSU KOKYBIŠKU PAŠARU (Araton, Brit Care, Josera, Royal Canin, Acana, Orijen, Animonda, Hill's, Purina Pro Plan, Astor ir kt.), kad galėtume visus sočiai ir pagal poreikius pamaitinti.

Labai prašytume galinčius padovanoti mums kelis kilogramus kokybiško sauso pašaro 1–4 mėn amžiaus šuniukams, nes turime maitinančią kalytę-mamytę Bitę su septyniais nykštukais, taip pat du mažiukus iš kitos vados, kurių normaliam augimui ir tolesnei raidai užtikrinti būtinas subalansuotas kaloringas maistukas.

Mus rasite po truputį besiplečiančiame „SOS Gyvūnų" miestelyje Minsko pl. 33 A (http://sos-gyvunai.lt/lt/apie/zemelapis.php), tačiau jei neturite galimybės iki mūsų atvažiuoti, susisiekime (+370 683 39826, +370 600 39525). Šiuos telefonus kaip kontaktinius duomenis taip pat galite nurodyti, jei užsakote sauso maisto šuneliams iš elektroninių zooprekių parduotuvių, pristatančių užsakytas prekes tiesiai į nurodytą vietą (šiuo atveju Minsko pl.33 A). Dar viena išeitis - galite paaukoti mūsų globotinių pašarui pervesdami pinigus į VšĮ „SOS gyvūnai" sąskaitą su prierašu „Pašarui": VšĮ „SOS gyvūnai", įm. kodas 301536872, sąsk. nr. LT837300010106209100, bankas "Swedbank".

Norintys susipažinti su mūsų globotiniais juos visus gali išvysti čia: http://www.sos-gyvunai.lt, SOS Gyvūnų dienoraščiuose. Ačiū Jums, kad padedate mums padėti Jiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius