Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 07 05

Ar tu ją matei? Saulė ieško namų ir globos

“Ji gražesnė nei tu man sakei...“ Kaip vasara dvelkenčioje L.Adomaičio dainoje – tokia ta mūsų Saulė! Saulutę galime vadinti labai įvairiai – tikra gražuolė, modeliukas, manekenė,...
Temos: 1 Saulė

“Ji gražesnė nei tu man sakei...“ Kaip vasara dvelkenčioje L.Adomaičio dainoje – tokia ta mūsų Saulė!

Saulutę galime vadinti labai įvairiai – tikra gražuolė, modeliukas, manekenė, žvaigždė, princesė ir dar daug sinonimų jos išvaizdai ir charakteriui apibūdinti. Didžiausias Saulės privalumas – „angoriškas“ baltas kailis, tobuli snukučio bruožai, pūsta it voverės uodega ir švytintinčios, žiburiuojančios akys.

Toliau seka tokiai gražuolei būdingas atitinkamas charakteris: nepriklausoma, savarankiška, išauklėta ir įnoringa pamaiva. Vaikšto aukštai iškelta nosimi, konkurenčių nemėgsta. Tačiau žmogaus dėmesys jai patinka, ypač, jei išreiškiamas pagyrimais, glostymais (tik kai ji to nori).

Užsimiršta kartais mūsų „pasipūtelė“ ir kad puola murkti iš malonumo sutikusi iš darbo pargrįžusias globėjas, kad lenda į glėbį bučiuotis:) .

Amžius? Amžiaus tokios damos niekuomet neišduoda. O ir mes neklausėme, nes nemandagu. ( O štai gydytojai, kuriems viskas leidžiama, spėja, kad Saulei gali būti 5 ir daugiau metų). Atsižvelgiant į jos sveikatos būklę, negalime patikėti, kad jai daugiau nei vieneri. Visi visi kraujo tyrimai, virusinių ligų testai, echoskopai padaryti net po kelis kartus. Ji sveikut sveikutėlė! Jau sterilizuota.

Turi Saulė ir silpnybę. Maistui. Kai nervinasi, kaip tikra primadona puola prie bliūdų.. Tad gyvena įprastą gražuolėms ir manekenėms gyvenimą – nuolat rūpinasi savo figūra, valgo tik dietinį maistą. (Šiuo metu intensyviai meta svorį:)).

Ieškome Saulei namų.

Deja, nuo rugpjūčio mėnesio globėjai nebegalės laikyti Saulės, išvyksta. Bus reikalingas globos perėmimas. Ieškome galinčių padėti. Saulei reiktų būti vienintelei - be kitų kačių, ji kaip karalienė - imperatorė, kitas kates skriaudžia. Tiesa, šunis ji myli ir tikrai sutartų.


Taip pat Saulė bus dėkinga už dietinį maistelį Specifik, skirtą mesti svoriui. 3,5 kg apie 80 lt.

Paramos gavėjas:
„Rainiukas“ VšĮ


Paramos gavėjo kodas: 302733794


Banko sąsk.: LT 56 7300 0101 3075 8928

skambinkite: 8689 73782, 8615 58898


rašykite: info@rainiukas.lt


skaitykite: http://www.rainiukas.lt


prisijunkite: http://www.facebook/rainiukas.vsi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius