Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 28

Atspėkite, ko trūksta šiai kalytei

Jaunoji kalytė Berta turi dvi spindinčias patiklias akytes, dvi stačias dailias ausytes, keturias eiklias letenėles ir riestą uodegytę. Lyg ir viską, ko reikia žaviam šuneliui....
Kalytė Berta
Kalytė Berta

Jaunoji kalytė Berta turi dvi spindinčias patiklias akytes, dvi stačias dailias ausytes, keturias eiklias letenėles ir riestą uodegytę. Lyg ir viską, ko reikia žaviam šuneliui. Tad ko jai dar trūksta? Atsakymas paprastas: tik šeimininko ir pastovių namų.

Prieš kurį laiką kalytė buvo atgabenta į Vilniaus beglobių gyvūnų sanitarinę tarnybą. Iš kur ir dėl ko – dabar jau niekas nepasakys. Atrodo, kad ji turėjo šeimininkus, tačiau šie ją išdavė.

Dabar labai maža – vos  katės dydžio – ir maždaug 9–12 mėnesių amžiaus (tad jau suaugusi ir didesnė nebus) Bertutė glaudžiasi pas laikinus globėjus. Berta nepaprastai draugiška, žaisminga, aktyvi. Nesipyksta su kitais šunimis, tad galėtų būti ir ne vienintelė augintinė naujuose namuose.

Norėtume rasti Bertai atsakingus šeimininkus, kuriems užtektų ir meilės, ir kantrybės auginant jauną šuniuką. Ji, pavyzdžiui, galėtų būtų puiki kompanionė vyresnio amžiaus žmonėms. Tačiau lygiai taip pat prisitaikytų ir jaunesnių žmonių namuose – jokio skirtumo.

Vienintelis svarbus dalykas – toks mažas šuniukas tikrai nėra prisitaikęs gyventi lauke prie būdos ar panašiomis sunkiomis sąlygomis. Tai tikra „kambarinukė“ tiek dėl savo dydžio, tiek dėl charakterio. Įpratusi miegoti šiltuose sausuose namuose ir džiaugtųsi galėdama toliau taip gyventi.

Berta šiuo metu yra Vilniuje. Jeigu norėtumėte tapti jos naujuoju šeimininku, paskambinkite telefonu 8 610 20956.

Daugiau Bertutės nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius