Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 28

Baltų pūkuotų kačiukų „puokštė" ieško namų!

Didelė mažų baltukų puokštė į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Naujanerių sodų. Tai pirmoji tos katytės vada, kuri nebuvo „sunaikinta“. Ją prižiūrėję žmonės išvyko į užsienį ir...

Didelė mažų baltukų puokštė į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Naujanerių sodų. Tai pirmoji tos katytės vada, kuri nebuvo „sunaikinta“. Ją prižiūrėję žmonės išvyko į užsienį ir tiesiog paliko sodyboje, gindamiesi, kad katytė niekada ir nebuvo jų, jog tik pašerdavo... Ir nejautė jokios pareigos nei sterilizuoti, nei pasirūpinti jos likimu kai išvyks.


Iš Naujanerių parsivežėme šešis maždaug 2 mėn. šios katytės mažylius- baikštučius, bet beprotiškai gražius. Kačiukų mamą, vardu Tigra, sterilizavome. Ją, kiek galės, pašers soduose gyvenantys kaimynai, kurie bendrom jėgom ir apmokėjo katytės sterilizaciją (ačiū Jiems!).


O kačiukai- išskirtinai gražūs! Dominuoja baltukai, kai kurie su „pilkšvom beretėm“, vadoje- 2 panelės (visiškai balta pūkuota ir balta pūkuotukė su pilka „kepurėle“), visi kiti- kačiukai, ir net du iš jų- skirtingų spalvų akimis! Trys kačiukai yra laikinoje globoje pas Viktoriją ir trys- „Naminukų“ kambarėlyje. Visi mažyliai yra supurkšti nuo blusų ir po kartą „nukirminuoti“.


Turėdami galimybę kažkuriam iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius