Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 04

Būna dienų lyg tyčia: Šerė ir jos „Argentina“ - prašome paramos šeimynos išlaikymui

Būna kiemų kaip reta, kuriuose gyvena vien PSP katytės. Gyvena saugiai ir sočiai turėdamos namukus, šėryklas. Gyvena ramiai, nes niekas jų nevaiko, o ir giminės pratęsimo rūpesč...

Būna kiemų kaip reta, kuriuose gyvena vien PSP katytės. Gyvena saugiai ir sočiai turėdamos namukus, šėryklas. Gyvena ramiai, nes niekas jų nevaiko, o ir giminės pratęsimo rūpesčiai nepersekioja... Būna dienų lyg tyčia, kai gyvūnų globėjams tenka susirūpinti ne tik beglobiukų, bet ir savo sveikata. Būtent tokią dieną, tokiame kieme VšĮ „Mažoji Liza“ vadovės Erikos vyras pastebėjo naujokę katytę. Katytė atrodė „taip nėščia“, kad net vyriška akis suprato – pagausėjimas čia pat. Energingajai Eglei teko čiupti gaudyklę ir „sumedžiojus“ būsimą mamytę, nugabenti ją į kliniką. Netrukus paaiškėjo, kad „nebudri“ vyriška akis teisingai įvertino situaciją: po penkių dienų pasaulin atkeliavo trys vaikučiai. Mergytė ir du berniukai.


Šeimynėlei sekėsi ir toliau, nes stebėtinai greitai atsirado namų globa. Ir ne bet kokia: bailiukė mama, pavadinta Šere, tris nakteles neleido žmonėms sudėti bluosto. Bet žmonės nesiskundė, kentė. Už tai jiems labai labai dėkojame. Jūs – nuostabūs :)

Šerės vaikučiai jau turi vardus. Marmurinė mergytė – Evita, du jos “oranžiniai” broliukai – Diego ir Karlo. Tiesiog – “argentina” Vilniuje. Vasaros, saulės ir tiesiog “gerų orų” (Buenos Aires) garbei. Mažuliai kol kas auga sveiki ir saugūs, jai rūpinasi mamytė Šerė. Turbūt savaime aišku, kad vien vasara, saule ir “buenos airėm” sotus nebūsi. Tad labai tikimės sulaukti paramos šeimynėlės aprūpinimui kraiku, Babycat sausiuku ir Carny konservukais. Deja, tikslios reikiamos sumos nurodyti negalime. Juk nežinia, kaip seksis “argentiniečiams” ieškoti namučių, kiek užtruks jų gyvenimas globėjų namuose. Mamytė Šerė kol kas – bailiukų bailiukė. Bet ji – labai jauna, todėl nemaža tikimybė, kad globėjai ją jaukins, auklės, nes labai nenori paleisti katytės gyventi “laukinio” gyvenimo.

Tikimės, kad Jūsų geranoriškumo dėka viskas šeimynėlės gyvenime klostysis palankiai. Būtų šaunu, jei paramos pavedime nurodytumėte, jog ją skiriate “Šerės argentinai”.

Ačiū iš anksto!

Paramos gavėjas:
„Mažoji Liza“ VšĮ
Paramos gavėjo kodas: 302705033
Banko sąsk.: LT 27 7044 0600 0779 9964

http://www.mazojiliza.lt,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius