Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 14

Buvę „Kavoliukai“ Salvadosas ir Paninis ieško namų

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyrius ir VšĮ „Rainiukas" iš vieno Kavoliuko gatvės daugiabučių perėmę 18 katinėlių beveik visiems surado namus. Deja, bet ne visiems pasisekė - iš perimtų katinėlių trys mažyliai neišgyveno. Salvadosas ir Paninis į veterinarijos kliniką su kitais likimo draugais atkeliavo būdami vos 3 mėnesių, visai mažučiai. Šiandien šie katinėliai visiškai atsigavę ir sustiprėję vis dar laukia naujų namų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Tikriausiai ne vienas pamenate katinėlių gelbėjimo istoriją iš vieno Kavoliuko gatvės daugiabučių, kur vieno buto gyventoja laikė 36 kates. https://www.15min.lt/naujiena/augintiniai/ivykiai/karoliniskiu-gyventoja-savo-namuose-kankino-desimtis-kaciu-172-213826 Tada Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyrius ir VšĮ „Rainiukas" perėmę 18 katinėlių beveik visiems surado namus. Deja, bet ne visiems pasisekė - iš perimtų katinėlių trys mažyliai neišgyveno. Salvadosas ir Paninis į veterinarijos kliniką su kitais likimo draugais atkeliavo būdami vos 3 mėnesių, visai mažučiai. Šiandien šie katinėliai visiškai atsigavę ir sustiprėję vis dar laukia naujų namų. Broliukai, visiškai skirtingais kailiukais - Paninis - blizgančiu, šilkiniu juodai baltu, tankiu, puriu rūbeliu, Salvadosas - leopardo, tigro kailio rašto rūbu - abu praėję pragarą psichiškai nestabilios moters bute šiuo metu deja, nesimėgauja džiaugsmais naujuose namuose, bet leidžia dienas klinikos stacionare. Šie katinėliai jau 4 mėnesius gyvena klinikos narve, nes neatsiranda žmonių norinčių juos priglausti. Abu jau kastruoti, tvarkingi, tačiau vis dar nelaimingi ir laukiantys. Kadangi katinėliai niekuomet nepatyrė žmogiškos meilės ir rankų šilumos, jie truputį bijo žmogaus. Tiesiog elgiasi labai nedrąsiai, spaudžiasi vienas prie kito, nes tik vienas kitu pasitiki. Žinoma, jie turi tam pagrindo. Iš pradžių gyvenimas baisioje landynėje, nepriežiūra ir kova už būvį, po to stacionaras, gydymas, adatos, kurias badė žmogaus rankos, norėdamos, kad mažyliai pasveiktų. Tačiau Salvadosas su Paniniu tik maži kačiukai, kuriems adatos asocijuojasi su skausmu. Todėl abu katinukai į žmones dar žiūri su nepasitikėjimu, nes jie ir neturėjo progos parodyti savo katiniško švelnumo. Paninis bando vaizduoti esąs piktas. Norint paimti jį ant rankų, narsiai gina savo katinišką orumą, bet viskas jam gaunasi labai juokingai. Skleidžia tokius tylius garsus panašius į pšš... Paimtas ant rankų paspurda minutę, bet greitai glostymo malonumui nusileidžia. Paninis tikrai labai gražus, pasidabinęs vidutinio ilgumo juodo plauko kailiuku su puria uodega. Salvadosas - labai įdomaus rašto kailiuku. Ne rainiukas, o dėmiukas. Tvarkingai naudojasi dėžute. Yra truputį kuklus, bet šiaip smagus ir mielas katinėlis. Galbūt kas nors turite sodybą, gal daugiau vietos, kur galėtumėte priglausti šiuos broliukus. Katinėliai jaunučiai, be normalaus judėjimo, taip reikalingo raumenims karstymosi ir šokinėjimo, jie jau būna 4 mėnesius. Jiems labai labai reikia erdvės, pasivaikščioti, palakstyti, pakvėpuoti grynu oru. Jeigu galite padėti šiems taip negailestingai likimo nuskriaustiems mažyliams, paskambinkite tel. 865354521 arba 865244093 (Vilnius)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius