-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 22

Buvę rūsinukai: štai kokie išaugom

Ar norėtumėt gyventi rūsiuose? Turbūt ne – niūru ir tamsu, o kartais kyla dar ir įkalinimo bei mirties iš bado grėsmė... Šiems benamiukams pasisekė, iš rūsių juos išgelbėjo....
Boni
Boni

Ar norėtumėt gyventi rūsiuose? Turbūt ne – niūru ir tamsu, o kartais kyla dar ir įkalinimo bei mirties iš bado grėsmė... Šiems benamiukams pasisekė, iš rūsių juos išgelbėjo. Dabar nuostabūs jaukūs katinėliai laukia naujų namų. Jiems apie 7 mėnesius, jau protingi, bet dar vaikiškai judrūs ir žaismingi.

Pilkoji Boni – įspūdingos spalvos, aksominio kailiuko ir užburiančių akių. Labai meili, jauki, rami, tvarkinga, nereikalauja ypatingo dėmesio, švelnaus būdo katytė. Ji tam, kuris taip ir įsivaizduoja idealią katytę: murkiančią, švelnią, neįkyrią.

Juoduliukas Čarlis – džentelmenas su balta peteliške. Su nepažįstamasi nedrąsus, bet pripratęs – draugiškas ir žaismingas. Ryškiai geltonos akys žvelgia įdėmiai ir truputį šelmiškai: ei, aš dar jaunas katinėlis, noriu žaisti ir linskmintis, gal jūs irgi? Tai susidraugaukime!

Abu sveiki, prižiūrėti, blizgantys, skiepyti, o neseniai ir sterilizuoti. Jie jau pasiruošę keliauti į naujus namus. Dovanojami atsakingiems žmonėms, kurie supranta, jog tai rimtas sprendimas.

Gražuoliai globojami Vilniuje, dėl jų kreipkitės į juos globojančią Ireną: 862019633.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius