Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 03

Coliukė Pepė dairosi naujų namų

Ji Pepė, dar kitaip tariant – Pepilota. Tokį vardą gavo tikrai ne dėl to, kad dėvi ilgas skirtingų spalvų ar dryžuotas kojines ir ne dėl to, kad puošiasi ryškiais raudonais...

Ji Pepė, dar kitaip tariant – Pepilota. Tokį vardą gavo tikrai ne dėl to, kad dėvi ilgas skirtingų spalvų ar dryžuotas kojines ir ne dėl to, kad puošiasi ryškiais raudonais plaukais, o todėl, kad turi tvirtą „pepišką“ charakterį, be to jos mielą, dar vaikišką veidelį puošia žavios mielos strazdanėlės.

Pepė, kaip ir A. Lindgren knygos herojė – ryžtinga ir smalsi, ji nežino žodžio „nuobodulys“, visas gyvenimas šiai katytei, tai didelis linksmas nuotykis. Tokia savo puikia nuotaika ji greitai užkrečia ir visus aplink ją esančius žmones.

Kaip ir kur prasidėjo mūsų Pepės gyvenimas, tikrai nežinome, nes katytė buvo rasta kieme. Kaip ji ten atsidūrė, mums visiška mįslė, kurios įminti jau net nebesistengiam. Gal pasiklydusi, gal specialiai palikta ten, kur gyvena daug lauko kačių. Tikriausiai, žmonės pamanė, kad jeigu rūpinasi anomis, pasirūpins ir šitąja... Bet... čia tik prielaida.

Katytės būtume ir nepastebėję, jeigu kaip tik šitoje vietoje nebūtų pasireiškęs anksčiau minėtas „pepiškas“ charakteris. Vos tik pamačiusi pro šalį einantį žmogų, Pepė suskubo apie save pranešti. Na, o prašančiajam pagalbos atsakyti juk negali.

Mūsų Pepilota smulkutė, lieknutė, dar net metų neturinti katytė. Kad augusi namuose, liudija ant kaklo buvęs antkakliukas (beje, kainuojantis gan nemažai) ir tikras naminės, žaismingos, meilios, jautrios, žmogų dievinančios katės charakteris.

Katytė jau sterilizuota, artimiausiu metu laukia skiepukai ir naujų tikrų namų, perfrazuojant A. Lindgren – Vilos Vilaitės – paieška.

Jeigu galite pasiūlyti mūsų pramuštgalvei Pepei savo draugystę, jeigu norite būti jos Tomiu ir Anika, norite pasiūlyti savo namus – Vilą Vilaitę, skambinkite: 863096983, Marijampolė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius