Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 17

Doly laukia naujo gyvenimo pradžios

Kiekvieno gyvenime ateina diena, kai tiesiog turi prasidėti kažkas nauja. Jauti tai, galima sakyti - užuodi. Žinoma, ne paslaptis, to mums dažniausiai reikia kažko netekus, bet...

Kiekvieno gyvenime ateina diena, kai tiesiog turi prasidėti kažkas nauja. Jauti tai, galima sakyti - užuodi. Žinoma, ne paslaptis, to mums dažniausiai reikia kažko netekus, bet juk pabaiga nebūtų pabaiga, jeigu už viso to nelauktų nauja pradžia.

Mes privalome išmokti viena paleisti, kad kažkas kita ateitų iš naujo. Turime išmokti nebeleisti sugrįžti, kad nauja viltis sužibtų tolumoje. Net kai širdyje nebelieka jaudulio, kai nugara nebebėgioja tūkstančiai virpuliukų, kai akyse kaupiasi ašaros, o viduje net dega iš skausmo. Tada ir supranti, jog atėjo laikas išeiti, laikas pamiršti, laikas paleisti.
Doly paleido senuosius šeimininkus, kad ir kaip buvo sunku ir skaudu, kalytė jiems atleido... Dabar ji jaučia, kad čia pat - naujo gyvenimo pradžia. Be skausmo, be išdavysčių, be nerimo. Ji labai laukia naujų, tikrų šeimininkų - mylinčių, gerbiančių gyvybę. Laukia šiltų namų, kuriuose žinotų, kad jei ir nenutiko nieko ypatingo, laimingesnių už ją nebėra, ir kai vakarais eina miegoti, jau žino, kad atsibus laiminga ryte.

Doly dar visai jaunutė – vos metukų amžiaus. Be galo graži, judri, miela. Tikime, kad kažkam bus geros nuotaikos užtaisu. Pastebėkite ją, atvažiuokite, susipažinkite, pamilkite ir nebepaleiskite.

Dėl Doly skambinti: 8 698 00952, Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius