-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 11

Dovanojama trispalvė, be galo meili katytė Aldutė (nuotraukos)

Mano vardas Aldutė - man globėjai davė tokį vardą, dažniausiai atsiliepiu, taip šaukiama, bet kartais apsimetu, kad negirdėjau:) Mane paėmė pagloboti iš mažo narvelio, kuriame buvau virš mėnesio be saulės. Buvau globėjams tokia dėkinga, kad kelias valandas net nežiūrėjau, kur čia pakliuvau, tik glausčiausi prie jų ir norėjau, kad mane glostytų ir glostytų. Jaučiuosi puikiai ir esu pasiruošusi susirasti nuolatinius šeimininkus, kurie mane labai mylėtų ir rūpintųsi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Mano vardas Aldutė - man globėjai davė tokį vardą, dažniausiai atsiliepiu, taip šaukiama, bet kartais apsimetu, kad negirdėjau:)  Mane paėmė pagloboti iš mažo narvelio, kuriame buvau virš mėnesio be saulės. Buvau globėjams tokia dėkinga, kad kelias valandas net nežiūrėjau, kur čia pakliuvau, tik glausčiausi prie jų ir norėjau, kad mane glostytų ir glostytų. Jaučiuosi puikiai ir esu pasiruošusi susirasti nuolatinius šeimininkus, kurie mane labai mylėtų ir rūpintųsi.

Labai mėgstu, kai mane glosto, nes pati esu labai meilutė. Dažnai dūkstu su savo žaisliuku. Miegu, aišku, lovoje, bet šiaip nesu išlepinta ir net nesu skrandžio vergė. Viską mėgstu. Svarbu pavalgyti:)  Kiekvieną dieną darausi vis smalsesnė, jau net išmokau atsidaryti spintos duris, o kartais galiu dešimt minučių žiūrėti į save veidrodyje...Nepasididžiuosiu sakydama, jog esu labai graži katytė. Jūs tik pasižiūrėkite kokio margumo manasis kailiukas:)

Esu sterilizuota ir tvarkinga, 1,5 metų, katytė. Ieškau mylinčių šeimininkų. 867059833 Renata, renatke@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius