-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 07

Dovanojamas katinas Kurtas

Visiškai baltas katinas galintis būti Jūsų nuosavu debesėliu. Atgabentas į prieglaudą iš sodų kaip nereikalingas, kaip kliuvinys. Žinoma, nauja vieta, daug svetimų kačių...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Visiškai baltas katinas galintis būti Jūsų nuosavu debesėliu. Atgabentas į prieglaudą iš sodų kaip nereikalingas, kaip kliuvinys. Žinoma, nauja vieta, daug svetimų kačių besitrainiojančių aplink, juo labiau, kai katinėlis negali suprasti dalies jų siunčiamų signalų dėl kurumo, sukėlė poros dienų streso.

Tačiau dabar jis gyvena laisvai su kitomis katėmis, puikiai sutaria su jomis, visada palaiko švarą, atsigulęs ant baltos pagalvės snaudžia. Dėl balto kailiuko ir baltos pagalvės uždėjau jam juodą antkaklį, nes prabėgom pažiūrint sunku pastebėti. Bendravimas su juo kiek kitoks - jis garsiai pavieniai šukčioja pamatęs šalia stovint, kartais tenka išgązdinti jį bemiegantį, nes jis negirdi priėjimo, narvelio atidarymo, kartais užsimirštu, kad mano meilūs kalbinimai lieka neišgirsti. Nepaisant to keisto baltų katinų kurtumo, katinas turėtų būti puikus augintinis mylinčiam ir norinčiam būti mylimam.

Jis mielai įsitaiso ant kelių, murkia, duoda bučiukus ir meilinasi, jis kitoks, bet ne prastesnis. Katinas dehelmintizuotas, kastruotas. Su galimybe atvežti į Kauną, Klaipėdą, susitarus ir kitus miestus.

Dėl Kurto skambinti Simonai 865538244

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius