-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 07

Dovanojamas keturkojis vaistas nuo visų ligų

Mokslininkų jau seniai ištirta, kad laikantys namuose gyvūną gyvena beveik 15 metų ilgiau už nelaikančius, be to rečiau serga depresija ir mažiau skundžiasi kitais negalavimais....
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Mokslininkų jau seniai ištirta, kad laikantys namuose gyvūną gyvena beveik 15 metų ilgiau už nelaikančius, be to rečiau serga depresija ir mažiau skundžiasi kitais negalavimais.

Tartum ekstrasensai katės jaučia savo šeimininkų nuotaiką – liūdesį, nerimą, ilgesį, baimę, susirūpinimą ir pačios užšokę ant kelių ar ant krūtinės, pradeda murkti. Ne visų veislių katės vienodai gerai veikia žmogų. Manoma, kad geriausios „gydytojos“ yra negrynaveislės.

Šiandien ypatinga akcija – tokį vaistą galite įsigyti visiškai nemokamai! Jo vardas Šiaušius. Pasišiaušęs, bet beprotiškai fantastiškas, meilus, kantrus ir tiesiog visomis prasmėmis tobulas, šokoladinio kailiuko savininkas. Yra visiškai sveikas, skiepytas, gavęs vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų.

Šis nuostabus Šiaušiukas ne tik sušildys Jūsų širdį, pagydys sielą ir visas jūsų ligas, bet ir papuoš namus. Paskubėkite, akcijos laikas ribotas ;)

P.S. Sutikit, tokį „vaistą“ užsiauginti nuo mažų dienų būtų tiesiog nuostabu.

Skambinti: +370 67724366 (Kaunas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius