Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13

Dovanojamas stambus rainas katinas

Amžius: 1 m. Lytis: patinas/kastruotas Aš laikinai gyvenu: Marijampolėje/Kaune Susipažinkite – čia Kiškis. Na, tiksliau katinas, ir toks nemenkas, o jo vardas – Kiškis. Šis graž...

Amžius: 1 m.
Lytis: patinas/kastruotas
Aš laikinai gyvenu: Marijampolėje/Kaune

Susipažinkite – čia Kiškis. Na, tiksliau katinas, ir toks nemenkas, o jo vardas – Kiškis. Šis gražuolis gimęs gatvėje, augęs gatvėje, sunkiai sužeistas irgi gatvėje. Dabar jis jau pasveikęs ir laukia mylinčių šeimininkų globėjos namuose.

Kaip jau minėjome, katinukas gimęs ir augęs gatvėje, todėl buvo baikštus ir į draugystę su žmogumi nesileido. Ateidavo savo pašaro duoklės ir toliau kur kampe lindėdavo. Tačiau kartą nesirodęs kelias dienas Kiškis atėjo maistelio ant tryjų kojų – ketvirtoji kojelė tiesiog kabojo ir matėsi baisiai negraži žaizda. Štai tada Kiškis nebeturėjo kito pasirinkimo – jam tekoatsikratyti baimių bei pasitikėti žmogum ir paprašyti jo pagalbos. Čia jo sunkiame kelyje atsirado globėja...

Ji, su katinuku ant rankų nuskubėjo pas veterinarijos gydytoją. Nors gydymas buvo labai ilgas, tačiau Kiškis buvo stiprus ir labai sparčiai sveiko. Pradžioje „kabėjusi grėsmė“ dėl galimos kojytės amputacijos vis mažėjo ir mažėjo, kol Kiškis visiškai pasveiko.

Dabar jis sveikas, „drūtas“ katinas, sveria 6 kilogramus ! Labai labai meilus ir mielas, linkęs su visais draugauti, norintis dėmesio. O labiausiai norintis mylinčių šeimininkų :)

Daugiau PIFO globotinių galite pamatyti svetainėje www.pifas.org

Kreiptis:
Telefonu +370 681 40309 arba elektroniniu paštu info@pifas.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius