Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 02

Dovanojamos dviejų mėnesių pūkuotos gražuolės katės

Dar viena pūkuota, ypatingo grožio 2 mėn. šeimynėlė! Kačiukai, kurie rūpestingos mamytės buvo išgloboti ir išsaugoti tamsiame rūsyje, tam kad nensukriaustų žmonės. Tačiau, jų...

Dar viena pūkuota, ypatingo grožio 2 mėn. šeimynėlė! Kačiukai, kurie rūpestingos mamytės buvo išgloboti ir išsaugoti tamsiame rūsyje, tam kad nensukriaustų žmonės. Tačiau, jų mamytės planams buvo pakišta koja- juos atrado moteris užėjusi į rūsį. Žinoma, mažyliai pradžioje sunerimo, gausiai apšnypštė, bet tuo ir pasibaigė jų gąsdinimai.

Netrukus apie šią šeimyną sužinojo „Naminukų“ savanorė Santa ir keturi puikūs mažyliai buvo išgelbėti iš rūsio tamsos! Ačiū Indrei, dalyvaujančiai akcijoje „Padėk šeimynėlei“, nes būtent ji sutiko ištiesti pagalbos ranką ir suteikti mažyliams laikiną prieglobstį.

Tuka- galėtų vadintis savo sesės Tifės dvynuke, ji ne tik kad gali pasididžiuoti tokiu pat minkštu, pūkiniu kailiuku, bet ir „M“ raide ant kaktos. O jau snukučio meilumu apdovanota Tuka! Prieš žmogų dar šiaušiasi, jis jai atrodo per didelis ir pernelyg sudėtingas, bet paimta ant rankų nesipriešina ir kovos menų nerodo, tad parodžius daugiau meilės taps jauki namų židinio sergėtoja!

Tifė- ilgaplaukis kamuoliukas, žaisminga smalsuolė. Ir ne tik ypatingos spalvos kailiukas ir jo purumas daro Tifę išskirtinę, ant jos kaktos puikuojasi gan ryškiai matomas „M“ raidės simbolis. Ką tai galėtų reikšti? Žinoma, kad meilumą! Tik dabar Tifė ieško žmogaus, kuriam šią savybę galėtų atskleisti.


Norėdami ir turėdami galimybę suteikti Tifei ar Tukai namus, skambinkite globėjai Indrei 8 678 24400 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

P.s. Atsakingiems šeimininkams organizuojame atvežimą ir į kitus miestus.

Daugiau katyčių nuotraukų: www.naminukai.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius