-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07

Du trijų mėnesių katinai broliai ieško namų

Šie du maždaug 3-4 mėn. katinėliai atkeliavo iš Vilniaus Santariškių rajono (drauge su šeimynėle buvo įsikūrę už Santariškių poliklinikos vykdomų statybos darbų teritorijos). Š...

Šie du maždaug 3-4 mėn. katinėliai atkeliavo iš Vilniaus Santariškių rajono (drauge su šeimynėle buvo įsikūrę už Santariškių poliklinikos vykdomų statybos darbų teritorijos). Šiuo metu jie glaudžiasi veterinarijos klinikos stacionare ir ieško namų arba bent jau laikinų globėjų iki padovanojimo.

Katinėliai jau „nublusinti“, „nukirminti„, naudojasi kraiko dėžute. Broliukai baikštoki, bet parodžius daugiau dėmesio ir rūpesčio, įgautų žmonių pasitikėjimą ir būtų nuostabūs naminukai.

Jie išgelbėti nuo gatvės gyvenimo labai laukia žmonių, norinčių juos priimti kaip savo šeimos narį arba bent jau kaip svečią, kuris turėtų saugų namų prieglobstį iki rastume jiems tikrus namus. Jei galite suteikti namus ar laikiną globą bent vienam iš jų, skambinkite „Naminukams“ Tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.S. Tvirtai apsisprendusiems organizuotume transportą ir į kitus miestus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius