2012 10 31

Dvi nuostabios mažylės kalytės ieško namų

Namų ieško dvi 2,5 mėnesio amžiaus kalytės ilgom lapsinčiom ausytėm, žvitriom akutėm, skardžiais balsiukais ir švelniu kaip aksomas juodu trumpu kailiuku, pasipuošusios elegantiš...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Namų ieško dvi 2,5 mėnesio amžiaus kalytės ilgom lapsinčiom ausytėm, žvitriom akutėm, skardžiais balsiukais ir švelniu kaip aksomas juodu trumpu kailiuku, pasipuošusios elegantiškomis baltomis pakaklėmis. Tai dvi globėjos namuose likusios sesutės iš 7 mažylių vados, kurie dar visai naujagimiai buvo atnešti į beglobių gyvūnų sanitarinę tarnybą Grinda, rasti šiukšlių konteineryje, kur buvo išmesti, nes buvo niekam nereikalingi ir todėl pasmerkti mirčiai nuo pačios pirmosios savo gyvenimo dienos.

Kalytės energingos, nenustygstančios vietoje, susiranda žaidimų su bet kokiu jų kelyje pasitaikančiu daiktu, ne vietoje paliktu ant grindų. Tačiau kaip ir bet kuris kitas mažylis, nuvargusios jos labai mėgsta jaukiai susirangyti globėjai ant kelių ir snausti. Taigi mažylėms ieškome šeimininko, kuris būtų švelnus, kad jas meiliai priglaustų, kantrus, kad atlaidžiai žiūrėtų į jų vaikiškas išdaigas ir energingo, kad joms nebūtų nuobodu.

Globėjos kontaktai: 8-616-15454 (Indrė), Vilnius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius