Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 19

Emigracijos auka Bjanka ieško namučių

Visas platus pasaulis mums po kojom, mes iškeliaujam! O katė? Katė tai tegu lieka. Kad ir gatvėj. Gal išgyvens. O gal ir ne. Dar viena liūdna istorija. Žmonės išvyksta į Angliją,...

Visas platus pasaulis mums po kojom, mes iškeliaujam! O katė? Katė tai tegu lieka. Kad ir gatvėj. Gal išgyvens. O gal ir ne.

Dar viena liūdna istorija. Žmonės išvyksta į Angliją, o katei vietos neranda, nei naujoje tėvynėje, nei savo širdyse. Katei dveji metai, marmurinė trispalvė baltom kojinytėm, paskiepyta, bet nesterilizuota. Kasmet po du kartus atsivesdavo vaikelių, kurie būdavo sunaikinami – niekam nežinomais ir kartu visiems žinomais būdais... Gal šiai katei šeimininkų širdyje pritrūko vietos jau seniai? Gal ne veltui ji taip graudžiai atrodo nuotraukose?

Viena prošvaistė – dar kreiptasi pagalbos. Deja, per kelias dienas surasti globą ar namus suaugusiai katei, kuri nėra gražuolė persė ar rusų mėlynoji, labai sudėtinga. Nebent įvyktų stebuklas...

Tikimės stebuklo! Tikimės pagalbos Bjankai. Turime veikti greitai, kitaip bus pavėluota. Katę reikia paimti jau trečiadienį, kitaip ją išmes – kaip trukdantį daiktą. Kur ją padėti? Visi įprasti globėjai turi po keletą „uodegėlių“, namai ne guminiai. Laikyti ją stacionare, klinikoje? Kiekviena diena kainuoja apie 15 litų. Pradžiai gali sumokėti, bet diena iš dienos... Savaitė iš savaitės... Tai per brangu mažytei gyvūnų globos organizacijai. Būtina globa, būtina parama sterilizacijai. Su nuolaida tai kainuotų 60 litų. Apžiūrėta veterinarų, paliktukė galėtų ramiai keliauti į namų globą (jei nesate laikę kačių, gausite visas būtinas konsultacijas, kraiko dėžę ir pan.).

Jei įvyktų dar didesnis stebuklas – į namus. Naujus, gerus, kur niekas nebeišduos. Jei nesate apsisprendę, suteikite katelei bent laikiną prieglobstį, bent porai savaičių. Jeigu sutarsite, ji liks visam laikui, ir tikrai mokės įvertinti jūsų gerą širdį.

Marmuriukė Bjanka gyvena Vilniuje. Skambinti dėl jos 860014377, Erika. Jei galite pagelbėti lėšomis, rekvizitai:

Organizacijos pavadinimas:    Mažoji Liza
Įmonės kodas:    302705033
Banko sąskaita:    LT27 7044 0600 0779 996

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius