-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Galimybė nemokamai sterilizuoti beglobius gyvūnus

Dėmesio! Dar yra vietų nemokamoms sterilizacijoms! Pasidalinkite informacija su savo tėveliais ar kaimynais, ypač kurie lankosi soduose, turi sodybas. Gal tai pagaliau bus...

Dėmesio! Dar yra vietų nemokamoms sterilizacijoms! Pasidalinkite informacija su savo tėveliais ar kaimynais, ypač kurie lankosi soduose, turi sodybas. Gal tai pagaliau bus stimulas išspręsti kasmetinių vadų problemą.

Norint humaniškai mažinti laukinių, beglobių gyvūnų populiaciją, šiemet ir vėl vyksta OPAN projektas. Galima sterilizuoti ir globojamus gyvūnus.

2014 m. birželio 9 d. – 30 d. VšĮ OPAN sterilizacijos centre (V. Sirokomlės g. 38, Nemėžis), sterilizuojami benamiai katės ir šunys, taip pat skiepijami nuo pasiutligės, gydomi nuo parazitų.

Tai atlieka profesionalūs veterinarijos gydytojai iš Vokietijoje įsteigtos gyvūnų globos ir gamtos apsaugos organizacijos ETN.

Tik visiškai atsigavę po operacijos gyvūnai bus paleisti atgal į vietą, kurioje buvo sugauti.

Raginame visus Vilniaus ir Vilniaus rajono bei tolimesnių apylinkių gyventojus atkreipti dėmesį, jei galite gaudyti ir atvežti gyvūnus į kliniką bei suteikti jiems laikiną prieglobstį kelioms dienoms po operacijos. OPAN veterinarai po miestelius NEVAŽINĖJA ir negaudo beglobių gyvūnų, tuo turi pasirūpinti juos pažįstantys, šeriantys žmonės, kuriuos šie prisileidžia.

Būtina išankstinė registracija telefonu +37067148566.

Benamių gyvūnų sterilizacija padeda stabilizuoti jų skaičių, išvengti šimtų jauniklių žūčių po mašinų ratais ar nuo ligų. Tai būdas, kurį pripažino visame pasaulyje ir ne vienerius metus naudoja.

Katės būna ramesnės, mažėja katinų pjautynių ir koncertų morčiaus metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius