Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 26

Gerasis milžinas Šilas ieško gerų namų

Šis gražuolis visą savo dar neilgą gyvenimą glaudėsi vieno nedidelio privataus, keistos reputacijos apleisto namo rūsyje Antakalnio gatvėj, kur patekdavo pro kiaurą rūsio langą....

Šis gražuolis visą savo dar neilgą gyvenimą glaudėsi vieno nedidelio privataus, keistos reputacijos apleisto namo rūsyje Antakalnio gatvėj, kur patekdavo pro kiaurą rūsio langą. Namas vos stovintis, suplanuotas griaut. Bet dar tam neįvykus nauji atsikraustėliai nusprendė tą langą užkalt, nes gi katinas ten nakvoja - nunakvos šaltas betonines grindis. Naujakuriai išgrūda senbuvį - taip atsitinka, kai susitinka stipresnis ir silpnesnis.

Pasak veterinaro katinukui daugiausia dveji metai, nes dantys tiesiog puikūs kaip ir kita. Šauniai be Namų laikėsi Katinas - ausys švarios, kailis taip pat, didelis ir nesulysęs, kažkas pasirūpinęs, kad būtų ,,patobulintas''. Dabar Šilas jau paskiepytas. Ir labai laukia, kol kas jį paims į Namus. Vadinamas Tigriu, Šilu (kaip tiltas, šalia kurio gyveno), Dičkiu dabar beveik prašosi būti vadinamas Geruliu - labai jau mielas, nedrąsus, taikus jis. O kaip jam patinka miegoti šiltai užklotam!

Puikiai sutarė su kitais dviem ten vėliau priklydusiais katinais (tie jau surado namus). Keistai reagavo į vyriškus balsus: susigūžė ir būtų sprukęs, jei tik būtų galėjęs, - patirtis matyt tokia.

Kam patinka dideli raini katinai, skambinkite - mielai susipažintume ir gal kas Gražaus iš to išeitų.

Jei susidomėjote Šilu, skambinkite tel. +37065285882, Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius