Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 29

Geriausias žmogaus draugas ieško savo šeimininko

Kas su nekantrumu laukia jūsų grįžtančio prie namų vartų ar durų? Jūsų šuo. Kas žino ką reiškia kiekvienas jūsų judesys, neištariant žodžių? Jūsų šuo. Kas entuziastingai nusiteikę...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Kas su nekantrumu laukia jūsų grįžtančio prie namų vartų ar durų?
Jūsų šuo.
Kas žino ką reiškia kiekvienas jūsų judesys, neištariant žodžių?
Jūsų šuo.
Kas entuziastingai nusiteikęs, kupinas nenumaldomo troškimo matyti Jus kiekvieną dieną, kiekvieną minutę, kiekvieną akimirką?
Jūsų šuo.
Kas niekada neišplepės Jūsų paslapčių?
Jūsų šuo.
Kas visuomet bus su Jumis, kai Jums bus liūdna arba linksma?
Jūsų šuo.

Šunys yra nuostabūs draugai, kurie nereikalauja tam tikro žmogaus amžiaus. Tai gali būti puikus kompanionas tiek vaikui, tiek suaugusiam, tiek vyresnio amžiaus žmogui. Jie yra plačiai vertinami kaip žmonių geriausi draugai. Nesvarbu kokios veislės, dydžio ar formos jie būtų. Šunys puikiai geba perimti žmogaus emocinę būseną. Jei šeimininkui prasta diena ar jaučiasi blogai, šuo sugeba įsijausti į šeimininko vidinę būseną, emocijas. Tai žinoma kaip „emocinis plitimas“.

Šuo niekada neišduos Jūsų paslapčių. Šuo visada Jūsų klausosi. Prie šuns visuomet galima priglusti. Kai kurie žmonės tik apsimeta draugais, o šuo 100 % garantuoja tikrą draugystę. Šuo yra ištikimas iki mirties. Šuo visą laiką bus greta, kai Jums bus liūdna, kai jausitės vieniši, kai norėsis išsikalbėti, verkti ar kvatoti. Šunys visada džiaugiasi Jus matydami kas kart grįžtančius namo ir linksmai vizgindami uodegą pasitinka prie durų. Jie negaili savo begalinės meilės Jums. Jiems nerūpi kaip Jūs atrodote, jie Jus myli tokį, koks esate, be jokių išimčių.

Atsakingas rūpinimasis ir meilė šuniui, gali atnešti Jums daug malonios naudos. Viena svarbiausių, tai pasitikėjimas ir draugystė. Besąlyginė meilė visą gyvenimą. Kažin ar įmanoma rasti labiau ištikimą, atsidavusį draugą kaip šuo.

Apsižvalgykite aplinkui. Šunys yra visur. Jie vaikštinėja gatvėmis, jie sėdi automobiliuose, jie šokinėja pievose, jie mūsų namuose. Tai yra mūsų gyvenimo dalis, užtikrinanti saugumą ir ištikimiausią draugystę.


Tai Goldas, kuris yra pasirįžęs besąlygiškai mylėti Tave, jei tik Tu esi pasirįžęs dovanoti jam savo draugystę ne vienai dienai, savaitei, mėnesiui ar metams, o visam jo gyvenimui, jei pažadi jo nebeišduoti, ŽMOGAU!

8 648 77611; 8 602 63641

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius