-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 23

Gimė tam, kad mylėtų: trys mažos katytės!

Trys nedidelės katytės, kurias sieja viena šurmulyje paskendusi istorija. O gal net ne istorija? Tik keistos aplinkybės, kažkokia slogi gyvenimo pradžia, kurioje vistiek jos...

Trys nedidelės katytės, kurias sieja viena šurmulyje paskendusi istorija. O gal net ne istorija? Tik keistos aplinkybės, kažkokia slogi gyvenimo pradžia, kurioje vistiek jos linksmos lyg jau būtų nugalėjusios tai, kas buvo blogai... Gimė kai niekas nelaukė, augo kai niekas nesirūpino, mylėjo kai buvo nemylimos.

Tokia dažniausiai būna gatvėje gimusių katyčių gyvenimo pradžia. Tik, matyt, kai kam gimstant tikrai šviečia ta viena didelė laiminga žvaigždė. Turbūt švietė ir joms! Trypti polkos gatvės pakraščiais ilgai neteko, už tokį talentą jos buvo greit pastebėtos gerų žmonių, ir štai- jaunosios damutės turi laikiną prieglobstį. Bet... Neturi savo namų, neturi savo šeimininkų, kuriems galėtų parodyti viską, ką moka geriausiai.

Trims gražuolėms katytėms maždaug 3 mėnesiai, jos- sveikos, švarios, jaukios, draugiškos, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, paskiepytos. Trumpiau tariant yra visiškai paruoštos kelionei ir jau su nekantrumu trypčioja prie durų laukdamos, kada gi pagaliau atvyks jų, kada bus ta didžioji kelionė į namus.

Norėtųsi, kad tai iškilmingai akimirkai atėjus, viskas apsiverstų ir jų istorija vienu sakiniu būtų perrašyta kitaip: „Gimė, nes kažkas jų laukė, augo, nes kažkam rūpėjo, pamilo ir jau dabar bus mylimos.“

Jei galite vienai iš šių murkiančių katyčių padovanoti namus, skambinkite jų globėjai 8 649 45231 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius