Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 28

Gražuolė angorinė katė – be namų

Gražutė, sterilizuota angorinė katė ieško naujų šeimininkų (Vilnius). Žalumos apsuptame Žvėryne gyveno tėvas ir sūnus, ir turėjo katę. Tie laikai – buvo geri laikai... Atėjo...
Gražuolė angorinė katė – be namų
Gražuolė angorinė katė – be namų

Gražutė, sterilizuota angorinė katė ieško naujų šeimininkų (Vilnius).

Žalumos apsuptame Žvėryne gyveno tėvas ir sūnus, ir turėjo katę. Tie laikai – buvo geri laikai... Atėjo blogieji, vienas po kito šeimininkai mirė, ir angorinukė liko našlaite. Senajame name jos nebepageidauja, tokio atminimo likusiesiems nereikia. Norėjo užmigdyti, bet kaimynai neleido, sakė, kad priglaus. Bėda ta, jog baltoji grožybė vis dar negali susitaikyti su namų praradimu ir kur buvus, kur nebuvus, atbėga į juos. O čia jau gyvena nuomininkai. Visi pyksta.

Nuotrauka, deja, neperteikia tikrojo jos grožio, bet tas, kas matė angorinę katę, gali įsivaizduoti, kas tai: švelnumas, žavesys, neįtikėtinai minkštas kailiukas, kurį galėsite glostyti ir glostyti (nes ji meili katė), tai protas ir prieraišumas. Katei apie 4 metus, ji sterilizuota.

Suteikite jai naujus namus! Šiai baltuolei nesaugu gyventi ten, kur gyvena… Užmigdyti gal veterinarija ir neišdrįs, bet juk žinome, kad supykęs žmogus gali sugalvoti ir kitų būdų atsikratyti „kliuviniu“. Tel. 867228298. Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius